R7 Meta

Het middelgrote vloerstaande lid van de R-serie is even krachtig als flexibel. Zijn 12e generatie Uni-Q® driver array met MAT™ zorgt voor kristalhelde...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 2.500,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
R7 Meta

Het middelgrote vloerstaande lid van de R-serie is even krachtig als flexibel. Zijn 12e generatie Uni-Q® driver array met MAT™ zorgt voor kristalheldere prestaties bij zowel muziek als films, terwijl de twee 6,5" hybride aluminium woofers voor een nauwkeurige, dynamische bas zorgen.

Een icoon geboren uit The Reference.
Een pakket van de nieuwste technologieën is nu opgenomen in de nieuwe generatie van de R-serie. Of het nu in stereo is voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker.  

Innovatie
R-serie: Geboren uit De Referentie
Sinds 1961 heeft het streven van KEF om een onberispelijk geluid te reproduceren tot vele akoestische innovaties geleid. De Reference is daar een voorbeeld van. Door tientallen jaren ervaring te destilleren in een akoestische prestatie die niets minder dan uitzonderlijk is, is het een ontwerp dat voortdurend de maatstaf zet voor luidsprekers en geluidsweergave. Nu zijn ook de laatste technologische innovaties doorgevoerd in de R-serie.

Prestaties
Prestaties opnieuw gedefinieerd
De R-serie is ontworpen om akoestisch uitzonderlijk te zijn. Elk element van het ontwerp is nauwkeurig afgestemd om meer details en een dieper inzicht te bieden, zodat de opwinding van een originele muziekuitvoering opnieuw wordt gecreëerd, met alle emoties en nuances die daarbij horen.


 

Een gloed voor detail
Shadow Flare, afgeleid van The Reference, is een innovatieve manier om schadelijke hoogfrequente kastdiffractie tegen te gaan. Het is een zorgvuldig geprofileerde overgang die het golfgeleidereffect van Uni-Q® uitbreidt. De hoge tonen ontsnappen op natuurlijke wijze omdat het 'schaduwgebied' voorkomt dat ze de kastranden bereiken. Het resultaat is een sterk verbeterde detaillering. 


Kef

 

Prestatie kritische demping
Een stevig platform is noodzakelijk voor een geweldig geluid. De R-serie profiteert van constrained layer demping, een systeem dat gebruik maakt van interne schoren die met elkaar verbonden zijn door een 'lossy' interface. Dit materiaal zet ongewenste trillingen om in warmte, zodat de kast het enige geluid maakt dat het nodig heeft: het geluid van stilte. 


Kef

 

Echte basdefinitie
De woofers van de R-serie hebben een tweedelige structuur met een ondiepe, concave aluminium huid bovenop een papieren conus. Deze stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van de conus, zorgt voor een zuigerachtige beweging voor punch en snelheid. Het magneetsysteem van de drivers creëert een breed en uniform magnetisch veld, wat een indrukwekkender en impactvoller basgeluid oplevert. 


Kef

 

Flexibele poort voor een schonere bas
We willen alleen de drivers horen, niet de resonanties of turbulentie die een baspoort veroorzaakt. De poorten van de R-serie hebben innovatieve flexibele wanden. Met behulp van computational fluid dynamics is de uitwaaiering en het profiel van elke poort berekend om het ontstaan van turbulentie te vertragen en de flexibele poortwanden voorkomen dat resonanties het middengebied kleuren.


Kef

 

Veelzijdigheid
Kracht en veelzijdigheid in aantallen
De R-serie biedt een keuze uit vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers, middenkanaalluidsprekers en bijbehorende thuisbioscoopmodellen. Elke luidspreker biedt het beste geluid dat KEF ooit in zijn categorie heeft geleverd, ongeacht de afmetingen van de kamer of de systeemconfiguratie.


Kef

 

Stereo voor muziek
De R-serie bestaat uit een trio vloerstaande luidsprekers en een boekenplankluidspreker voor de weergave van high-fidelity stereogeluid voor uw favoriete muziek. Ontdek diepte en details waarvan u het bestaan niet vermoedde - van het schrapen van een plectrum op een gitaarsnaar tot de emotie en sfeer van een live-optreden.


Kef

 

Meerkanaals thuistheater
Voor de beste filmervaring thuis biedt KEF zowel architecturale luidsprekers als modulaire hifiluidsprekers, zoals de R-serie, die geen aangepaste installatie vereisen. Met drie modellen vloerstaande luidsprekers, één model boekenplankluidspreker en twee middenkanaalluidsprekers om uit te kiezen, plus de extra Dolby Atmos surround-luidspreker, kunnen verschillende thuisbioscoopopstellingen eenvoudig worden geconfigureerd met de R-serie. Maak de set-up compleet met de toonaangevende subwoofers van KEF voor de meest meeslepende bioscoopervaring, van het diepste gerommel tot het zachtste gefluister.

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande luidspreker
Dimensies (WxHxD) 1109 x 311 x 384 mm (43.7 x 12.2 x 15.1 in.)
Gewicht 29.3 kg (64.6 lbs)
Design Three-way bass reflex
Verdere specificaties Zie bij bijlagen 'Product sheet R7 Meta'
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours