R5 Meta

Compacte drieweg vloerstaande luidspreker De slanke en elegante R5 Meta is weliswaar compact, maar is meer dan capabel om een zeer gedetailleerd gelu...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.750,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
R5 Meta

Compacte drieweg vloerstaande luidspreker
De slanke en elegante R5 Meta is weliswaar compact, maar is meer dan capabel om een zeer gedetailleerd geluid en een diepe, zuivere bas te leveren. Hij is uitgerust met het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT en twee 13 cm hybride aluminium woofers. Deze luidspreker kan worden gebruikt als stereopaar of als surround-luidspreker als onderdeel van een ultiem thuisbioscoopsysteem van de R-serie.


 


Een icoon geboren uit The Reference.
Ontwikkeld voor KEF's vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. 


Kef | R5 Meta

Prestatie
Prestatie hergedefinieerd
De R-serie is ontworpen voor een uitzonderlijke akoestiek. Elk element van het ontwerp is nauwkeurig afgesteld om meer detail en dieper inzicht te bieden. Dit zorgt voor het enerverende gevoel te luisteren naar een oorspronkelijke muziekuitvoering, met alle emotie en nuance die daarbij horen.


KEF | R5 Meta

Oog voor detail
Afgeleid van The Reference is de Shadow Flare een innovatieve manier om schadelijke hoogfrequente diffractie uit de kast te weren. Het is een zorgvuldig gevormde overgang die het golfgeleidereffect van Uni-Q uitbreidt. Hoge frequenties ontsnappen op natuurlijke wijze omdat de "schaduwzone" voorkomt dat ze de randen van de behuizing bereiken. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de fijne details.


KEF | R5 Meta

Echte basdefinitie
De woofers van de R-serie hebben een tweedelige structuur met een platte, holle aluminium laag op een kartonnen membraan. Deze stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van het membraan, creëert een zuigerachtige beweging voor druk en snelheid. Het magneetsysteem van de luidspreker creëert een breed en gelijkmatig magnetisch veld voor een indrukwekkende en krachtige bas.


KEF | R5 Meta

Flexibele poort voor zuivere bas
Poorten van de R-serie hebben innovatieve, flexibele wanden. Met behulp van Computational Fluid Dynamics worden de bolling en het profiel van elke poort berekend om turbulentie te voorkomen. De flexibele poortwanden voorkomen dat resonantie de midrange kleurt.


KEF | R5 Meta

Stereo voor muziek
De R-serie bestaat uit een trio vloerstaande luidsprekers en een boekenplankluidspreker die uw favoriete muziek weergeven in High-Fidelity-stereogeluid. Ontdek diepte en details die u nooit eerder kende - van de kras van het plectrum op de gitaarsnaar tot de emotie en sfeer van een live-optreden.


KEF | R5 Meta

Thuisbioscoop
Voor de beste filmervaring thuis biedt KEF zowel architecturale luidsprekers als modulaire HiFi-luidsprekers, waaronder de R-serie, die geen aangepaste installatie vereisen. Met drie vloerstaande luidsprekermodellen, één model boekenplankluidspreker en twee middenkanaalluidsprekers om uit te kiezen, plus de extra surround-luidspreker met Dolby Atmos, kunnen met de R-serie verschillende thuisbioscoopopstellingen eenvoudig worden geconfigureerd. Maak de set-up compleet met de toonaangevende subwoofers van KEF om de meest meeslepende bioscoopervaring, van het diepste gerommel tot het zachtste gefluister, op zijn krachtigst te ervaren.

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande luidspreker
Dimensies (WxHxD) 1072 x 272 x 344 mm (42.2 x 10.7 x 13.5 in.)
Gewicht 24.5 kg (54.0 lbs)
Design Three-way bass reflex
Verdere specificaties Zie bij bijlagen 'Product sheet R5 Meta'
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours