LS60 Wireless

Connectiviteit Speel alles. Hoor alles. LS60 Wireless levert betrouwbare, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat, dankzij hetzelfde toon...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 4.999,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
LS60 Wireless

Connectiviteit

Speel alles. Hoor alles.

LS60 Wireless levert betrouwbare, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat, dankzij hetzelfde toonaangevende W2 draadloze platform dat KEF introduceerde met de bekroonde LS50 Wireless II. Welke muziekservice, podcast, internetradio of bekabelde bron u ook gebruikt, de LS60 Wireless levert een ongeëvenaarde prestatie.

 

Stream alles

LS60 Wireless biedt u out-of-the-box draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kunt u Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. U kunt native apps gebruiken om rechtstreeks te streamen vanaf Spotify Connect, Tidal Connect en QPlay, en hij is Roon Ready*. LS60 Wireless ondersteunt ook het streamen van PCM-bestanden tot 24bit/384kHz, evenals MQA-decodering en DSD.

 

Verbind alles

LS60 Wireless ondersteunt al uw bekabelde bronnen, of u nu graag naar vinylplaten op uw platenspeler luistert of het best mogelijke geluid uit uw cd-speler en spelconsole wilt halen. Er is ook een HDMI- (eARC) aansluiting voor een hoogwaardige verbinding met uw tv, en een speciale uitgang op elk van de twee luidsprekers voor de toevoeging van één of twee KEF subwoofers.

 

Gebruiksgemak

Eenvoudige bediening

LS60 Wireless wordt aangedreven door het W2 draadloze platform met gebruiksvriendelijke functies die vanaf het begin klaar staan, van intuïtieve onboarding tot het aanpassen van uw luisterervaring via de KEF Connect App.


LS60

Draadloos of bekabeld

LS60 Wireless biedt u de keuze tussen een draadloze interspeaker-verbinding of een bekabelde verbinding voor optimale prestaties. U kunt gebruik maken van de intelligente draadloze interspeaker-verbinding met lage latentie voor uitzonderlijk betrouwbaar kabelloos luisteren tot 24bit/96kHz of van de bekabelde verbinding met een resolutie tot 24bit/192kHz.

 

Personaliseer uw luisterervaring

De KEF Connect app beschikt over intuïtieve geluidsinstellingen, zodat u uw LS60 Wireless optimaal op uw kamer kunt afstemmen. Er zijn normale- en expert modi, om ervoor te zorgen dat elke gebruiker de beste prestaties krijgt.


LS60

Prestatie

60 jaar akoestische ervaring

Gedreven door geluidskwaliteit en toegewijd aan het leveren van een sublieme luisterervaring, verricht KEF al sinds 1961 baanbrekend werk op het gebied van innovatieve akoestische techniek. Door alle belangrijke technologieën van KEF te combineren, levert de LS60 Wireless ongeëvenaarde akoestische prestaties.

 

Single Apparent Source

Eén enkele bron. Coherent geluid.

De kern van de LS60 Wireless wordt gevormd door de Single Apparent Source-technologie, die ontwikkeld voor het vlaggenschip, de Blade-luidspreker. Deze technologie is erop gericht het akoestische ideaal van één puntbron te bereiken, waarbij lage-, midden- en hoge frequenties vanuit één punt worden uitgestraald. Hierdoor is de LS60 Wireless ongelooflijk coherent, met een nauwkeuriger en helderder geluid over de gehele bandbreedte.

 

Uni-Q

Ga overal zitten en hoor elk detail

Uni-Q-technologie is de bouwsteen van het kenmerkende KEF-geluid. Ontworpen om optimaal te presteren in de LS60 Wireless, werkt de opmerkelijke 12e generatie Uni-Q driver-array als één enkele puntbron die de 'sweet spot' vergroot en het geluid gelijkmatiger verspreidt. Zo kan iedereen op verschillende plaatsen in de kamer zitten en hetzelfde natuurlijke, gedetailleerde geluid ervaren.


LS60

Metamaterial Absorption Technology

Absorbeert 99% van het ongewenste geluid

De LS60 Wireless profiteert van de nieuwste akoestische KEF-innovatie: Metamaterial Absorption Technology (MAT™). MAT™ is een uiterst complexe doolhofachtige structuur die 99% van het ongewenste geluid aan de achterzijde van de driver absorbeert. Zo wordt de resulterende vervorming geëlimineerd en een zuiverder, natuurlijker geluid geproduceerd.

 

Uni-Core

Maximale bas, minimale ruimte

De LS60 Wireless is voorzien van de revolutionaire Uni-Core-technologie. Twee paar Uni-Core woofers zijn rug-aan-rug gemonteerd in een krachtonderdrukkende opstelling, zodat kasttrillingen praktisch worden geëlimineerd. Samen met de P-Flex driver surround en de Smart Distortion Control-technologie is de bas evenwichtig, gedetailleerd, diep en krachtig.

 


 

Specificaties

Driver-unit
12th Gen 4” Uni-Q met MAT
5,25” Uni-Core Force Cancelling-driver

 

Ingebouwd versterkervermogen (per systeem)
1400W

Optimale omvang kamer
10-200 m2

Max. bronresolutie
Tot 24bit/384kHz
MQA
DSD

Draadloos platform
W2 draadloos platform

Ondersteunde streamingprotocollen
AirPlay 2
Google Chromecast
Roon Ready*
UPnP Compatible
Bluetooth 4.2

Streamingdiensten
Spotify
Tidal
Amazon Music
Qobuz
Deezer
QQ Music
Internet Radio
Podcast

Ingangen
HDMI eARC
TOSLINK Optisch
Digitaal Coaxiaal
Analoge RCA
USB Type A (service)
RJ45 Ethernet (netwerk)
RJ45 Ethernet (interspeaker)

Uitgang
RCA Subwoofer-uitgang

Dimensions (HWD per speaker)
1090 x 212 x 394 mm (42.9 x 8.3 x 15.5 in.) with plinth 
1042 x 130 x 321 mm (41.0 x 5.1 x 12.6 in.) without plinth 

Beknopte specificaties

Type product Wireless luidspreker
Verdere specificaties Zie onderaan artikel
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours