KEF Dolby Atmos studio bij Poulissen

KEF Dolby Atmos

KEF Q50a Dolby AtmosPoulissen in Roermond beschikt over diverse kijk en luisterstudio’s. Nu heeft Poulissen een volledige Dolby Atmos studio ingericht met de allernieuwste luidsprekers uit de KEF Q-serie. Bij Dolby Atmos wordt een extra dimensie toegevoegd, hiervoor is een weergave vanaf het plafond nodig. Gezien het plaatsen van luidsprekers in of aan een plafond niet altijd mogelijk is, of behoorlijke aanpassing vergt, heeft KEF de Q50a Dolby Atmos-Enabled luidsprekers ontworpen. Bij deze nieuwe luidsprekers wordt het Dolby Atmos kanaal gegenereerd middels plafondreflectie. De Q50a luidsprekers plaatst u eenvoudig bovenop uw luidsprekers.  De Q50a hebben een prijs van Euro 349,- per stuk en worden geleverd in het matzwart of wit.

In onze Dolby Atmos studio hebben wij ervoor gekozen de Q50a luidsprekers aan de voorzijde te plaatsen op de Q750 zuilluidsprekers en aan de achterzijde op de Q550 zuilluidsprekers in combinatie met de Q650c center en de R400b subwoofer. Ook zijn de overige luidsprekers uit de Q-serie aanwezig. De opstelling passen wij graag naar wens voor u aan. De KEF Q50a kan goed gecombineerd worden met alle KEF luidsprekers en ook met vele luidsprekers van andere merken.

Dolby Atmos wordt hiermee betaalbaar en makkelijk realiseerbaar. Hoge kwaliteitsweergave.

U bent van harte welkom om deze Dolby Atmos opstelling bij Poulissen Audio Video Center in Roermond te komen bekijken en beluisteren. Neem de tijd en deel uw ervaringen!

KEF Q50aKEF Q50a Q550

Poulissen officiële KEF dealerKEF nieuwe Q-serie