EVO3 Sequel ongeconfectioneerd per meter

Isotek EVO3 Sequel ongeconfectioneerd per meter

Impressie

€ 119,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
EVO3 Sequel ongeconfectioneerd per meter

De EVO3 Sequel-voedingskabel levert een nóg betere prestatie dan IsoTeks meermaals bekroonde Premier. De kabel beschikt over geoptimaliseerde geleiderader-geometrie en een actieve afscherming.

Deze kabel wordt ongeconfectioneerd en per meter geleverd.

 

Ontwerp Isotek Sequel kabel

CONSTRUCTIE: De geleiders zijn ingebouwd in een parallelle constructie met lichte tordering. Deze bewezen technologie is de eerste verdedigingslinie tegen RFI- en EMI.

A) Geleiders: Verzilverde geleiders van 99,9999% OFC bieden een zeer hoog puurheidsgehalte en een betere geleiding, minder kans op beschadiging of ouderdom (vergeleken met massieve kernen). Zilver is een uitstekende geleider en biedt, in combinatie met puur koper, indrukwekkende elektrische eiegenschappen.

B) Diëlektrisch: Diëlektrisch Teflon FEP (isolatie) is chemisch inert en heeft een zeer lage diëlektrische constante over een groot frequentiebereik. PE beschikt over een zeer hoge barstweerstand, alsook een lage frictiecoefficiënt, en beschikt dus over uitstekende diëlektrische eigenschappen. PE is een goede keuze wat betreft veiligheid in temperatuur en elektrische isolatie.

C) Vuller: Katoenvuller zorgt voor inwendige sterkte en reduceert microfonie. Katoen beschikt daarnaast over uitstekende diëlektrische eigenschappen, het allerbeste voor een stevig materiaal.

D) Pakking: Een papieren pakking wordt gebruikt voor versteviging van de constructie. Hierna volgt de applicatie van een flexibele buitenmantel van PVC. Het toevoegen van papier en katoen vormt een buffer met het PVC, en behoudt zo zijn uitzonderlijke diëlektrische eigenschappen.

E)   Shield:  An earthed OFC shield insures maximum RFI rejection, thus preventing Common Mode noise effecting the live and neutral conductors.

F)  Buitenmantel: PVC buitenmantel biedt een hoge mate van flexibiliteit en mechanische sterkte. 

STEKKEREIND: De Sequel-kabel is uitgevoerd met IsoTeks audiofiele, ingegoten en hoogperformante stekkereinden van robuust OFC, deze zijn minder aanslaggevoelig.

Beknopte specificaties

Type product Netvoedingskabel
Omvang geleider 3 x 2 vierkante mm (geleideraders met grotere diameter )
Leidingmateriaal 99,9999% zuurstofvrij, verzilverd koper
Diëlektrisch Gefluoreerde ethyleen-propyleen (FEP)
Vuller Katoen
PVC-barrière Mylar
Afscherming Zuurstofvrij koper
Buitenmantel Zeer flexibel PVC
Vermogen 16 amp
Buitendiameter 10mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours