EVO3 Premier

EVO3 Premier is geïnspireerd door gesprekken met befaamdeelektronicabedrijven. Veel van deze ondernemingen produceren tienduizenden euros kostende aud...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 149,00

Omschrijving
EVO3 Premier

EVO3 Premier is geïnspireerd door gesprekken met befaamde elektronicabedrijven. Veel van deze ondernemingen produceren tienduizenden euros kostende audioapparatuur, welke zijn uitgerust met voedingskabels van slechte kwaliteit. Dit doet uiteraard afbreuk aan de uiteindelijke prestatie.

Premier levert echter een uitstekende prestatie. U krijgt absoluut waar voor uw geld. Er zijn geen enkele concessie gedaan m.b.t. de kwaliteit van toegepaste onderdelen en materialen.

 

Opbouw Isotek Evo3 Premier kabel

CONSTRUCTIE: De geleiders zijn ingebouwd in een parallelle constructie met lichte tordering. Deze bewezen technologie is de eerste verdedigingslinie tegen RFI- en EMI.

A) Geleiders: Verzilverde geleiders van 99,9999% OFC bieden een zeer hoog puurheidsgehalte en een betere geleiding, minder kans op beschadiging of ouderdom (vergeleken met massieve kernen). Zilver is een uitstekende geleider en biedt, in combinatie met puur koper, indrukwekkende elektrische eiegenschappen.

B) Diëlektrisch: Diëlektrisch Teflon FEP (isolatie) is chemisch inert en heeft een zeer lage diëlektrische constante over een groot frequentiebereik. PE beschikt over een zeer hoge barstweerstand, alsook een lage frictiecoefficiënt, en beschikt dus over uitstekende diëlektrische eigenschappen. PE is een goede keuze wat betreft veiligheid in temperatuur en elektrische isolatie.

C) Vuller: Katoenvuller zorgt voor inwendige sterkte en reduceert microfonie. Katoen beschikt daarnaast over uitstekende diëlektrische eigenschappen, het allerbeste voor een stevig materiaal.

D) Pakking: Een papieren pakking wordt gebruikt voor versteviging van de constructie. Hierna volgt de applicatie van een flexibele buitenmantel van PVC. Het toevoegen van papier en katoen vormt een buffer met het PVC, en behoudt zo zijn uitzonderlijke diëlektrische eigenschappen.

E) Buitenmantel: PVC buitenmantel biedt een hoge mate van flexibiliteit en mechanische sterkte.

 

STEKKEREINDEN: Premier-kabel is uitgevoerd met IsoTeks robuuste ingegoten stekkereinden van met 24 karaats goud verguld OFC. De stekkereinden bieden de allerbeste prestatie en zijn minder aanslaggevoelig.


Stekkereinden: Premier-kabel is uitgevoerd met IsoTeks audiofiele, ingegoten en hoogperformante stekkereinden van robuust OFC.

Beknopte specificaties

Type product Netvoedingskabel
Omvang geleider 3 x 2 vierkante mm
Leidingmateriaal 99,9999% zuurstofvrij, verzilverd koper
Diëlektrisch Gefluoreerde ethyleen-propyleen (FEP)
Vuller Katoen
PVC-barrière Papier
Buitenmantel Zeer flexibel PVC
Vermogen 16 amp
Kabellengte 1,5m standaard (geen maatwerk)
Buitendiameter 10mm
Stekkereind Met 24-karaat goud vergulde connectoren van audiofiele kwaliteit
Geschiktheid Geschikt voor cd-spelers, voorversterkers, tuners, vermogensversterkers, Blu-ray-spelers, muziekservers, tv's, soundbars en meer!
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours