EVO3 Initium

Isotek logo

Impressie

€ 89,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
EVO3 Initium

EVO3 Initium is IsoTeks nieuwe instap-voedingskabel, ontworpen voor een hoogwaardige prestatie met een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Initium is een must voor de vervanging van al uw standaard meegeleverde, zwarte netsnoeren, welke zo goedkoop mogelijk zijn ontworpen zonder oog voor kwaliteit.

IsoTek Initium is slim vervaardigd met hoogwaardige materialen. Een uitstekend presterende voedingskabel met mechanische integriteit. Duurzaam en met een mooi prijskaartje.

 

Opbouw Isotek Initium kabel

CONSTRUCTIE: De geleiders zijn ingebouwd in een parallelle constructie met lichte tordering. Deze bewezen technologie is de eerste verdedigingslinie tegen RFI- en EMI.

A) Geleiders: Geleiders van 99,9999% OFC bieden een hoog puurheidsgehalte en een betere geleiding, minder kans op beschadiging of ouderdom. 

B) Diëlektrisch: Diëlektrisch Teflon FEP (isolatie) is chemisch inert en heeft een zeer lage diëlektrische constante over een groot frequentiebereik. PE beschikt over een zeer hoge barstweerstand, alsook een lage frictiecoefficiënt, en beschikt dus over uitstekende diëlektrische eigenschappen. PE is een goede keuze wat betreft veiligheid in temperatuur en elektrische isolatie.

C) Vuller: Katoenvuller zorgt voor inwendige sterkte en reduceert microfonie. Katoen beschikt daarnaast over uitstekende diëlektrische eigenschappen, het allerbeste voor een stevig materiaal.

D) Pakking: Een papieren pakking wordt gebruikt voor versteviging van de constructie. Hierna volgt de applicatie van een flexibele buitenmantel van PVC. Het toevoegen van papier en katoen vormt een buffer met het PVC, en behoudt zo zijn uitzonderlijke diëlektrische eigenschappen.

E) Buitenmantel: PVC buitenmantel biedt een hoge mate van flexibiliteit en mechanische sterkte.


Stekkereinden: Initium-kabel is uitgevoerd met IsoTeks audiofiele, ingegoten en hoogperformante stekkereinden van robuust OFC.

Beknopte specificaties

Type product Voedingskabel
Omvang geleider 3 x 2 vierkante mm
Leidingmateriaal 99,9999% zuurstofvrij koper
Diëlektrisch Polyetheen (PE)
Vuller Katoen
PVC-barrière Pakking van papier
Buitenmantel Zeer flexibel PVC
Vermogen 10 amp
Kabellengte 1,5m standaard (geen maatwerk)
Buitendiameter 10mm
Afwerking Audiofielwaardige, robuust vernikkelde connectoren
Geschiktheid Geschikt voor cd-spelers, voorversterkers, tuners, vermogensversterkers, Blu-ray-spelers, muziekservers, tv's, soundbars en meer!
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours