zaZen

zaZen (zitmeditatie) is een stabiel isolatieplatform ontworpen voor draaitafels, buizenversterkers en andere gevoelige audioapparatuur. De combinatie ...

Lees meer

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 219,00

Omschrijving
zaZen

zaZen (zitmeditatie) is een stabiel isolatieplatform ontworpen voor draaitafels, buizenversterkers en andere gevoelige audioapparatuur. De combinatie van de massa van het platform en de geïntegreerde IsoAcoustics isolatietechnologie zorgt ervoor dat audioapparatuur akoestisch helderder en gedetailleerder overkomt. De zaZen is in 2 maten verkrijgbaar: zaZen I met een draagvermogen van 11,3 kg en zaZen II met 18,1 kg.

isoACOUSTICSBEKROONDE ISOACOUSTICS ISOLATIE
Het zaZen isolatieplatform is voorzien van geïntegreerde IsoAcoustics gepatenteerde isolatoren. IsoAcoustics bekroonde isolatie ontwerpen zijn getest door de National Research Council of Canada (NRC) en leveren superieure isolatie prestaties. Terwijl de meeste rubber- en schuimisolatieproducten een smal frequentiebereik isoleren, is de isolatietechnologie van IsoAcoustics veel effectiever en werkt deze in het volledige frequentiebereik.

ONTDEK WAT JE HEBT GEMIST
De stylus van een draaitafel is een delicaat instrument dat door de minuscule variaties in de groef van het vinyl navigeert. Problemen treden op bij hogere volumes, voetstappen kunnen de plaat doen overslaan, maar wat vaak over het hoofd wordt gezien zijn de fijnere details die ontbreken of vervormd worden als gevolg van trillingen.

isoACOUSTICSisoACOUSTICS

isoACOUSTICS

 

Beknopte specificaties

Type Product Isolatie Plateau
Afmetingen (B x D x H) zaZen I: 432mm x 381mm x 38mm
zaZen II: 432mm x 381mm x 42mm
Maximale belastbaarheid gewicht zaZen I: 11.3kg
zaZen II: 18.1kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours