Orea Graphite

Hoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek De OREA-serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder en...

Lees meer

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 55,00

Omschrijving
Orea Graphite

Hoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek
De OREA-serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder en gedetailleerder geluid. De OREA's zijn ideaal voor lichtere componenten zoals versterkers, DAC's, CD-spelers, luidsprekers en draaitafels. De bovenste flens van de OREA's is ontworpen om een zuignapachtig effect te hebben en zich vast te hechten aan de onderkant van het component, terwijl de onderste flens zich vasthecht aan het ondersteunende oppervlak. Alle energie wordt beheerd in de kern van de OREA's, die zijn afgestemd om te werken binnen specifieke gewichtsbereiken. Dit resulteert in een grotere geluidshelderheid en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat.

Gewichtscapaciteit
De OREA serie bestaat uit 4 modellen, elk ontworpen voor verschillende gewichtscapaciteiten. Het OREA Graphite model heeft een gewichtscapaciteit van 1,8 kg per stuk en zijn afmetingen zijn 40 x 27mm. De OREA-serie is per stuk verpakt voor meer flexibiliteit bij het bepalen van het aantal te gebruiken eenheden. Een minimum van drie stuks per toepassing wordt aanbevolen. De OREA Graphite heeft een gewichtscapaciteit van 5,44 kg bij gebruik van 3 eenheden en 7,26 kg bij gebruik van 4 eenheden. 

isoACOUSTICS

 

Beknopte specificaties

Type Product Dempers
Afmetingen (B x H) 40mm x 27mm
Gewichtscapaciteit per stuk 1.8 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours