Orea Bronze

Hoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek De OREA serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder ge...

Lees meer

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 62,00

Omschrijving
Orea Bronze

Hoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek 
De OREA serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder geluid en meer focus. De OREA's zijn ideaal voor elektronische componenten zoals versterkers, DAC's, CD-spelers, luidsprekers en draaitafels. De bovenste flens van de OREA's is ontworpen om een zuignap-achtig effect te geven en zich vast te hechten aan de onderkant van het component, terwijl de onderste flens zich vasthecht aan het ondersteunende oppervlak. Alle energie wordt beheerd in de kern van de OREA's, die zijn afgestemd om te werken binnen specifieke gewichtsbereiken. Dit resulteert in een grotere geluidshelderheid en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat. 

Gewichtscapaciteit 
De OREA serie bestaat uit 4 modellen, elk ontworpen voor verschillende gewichtscapaciteiten. Het OREA Bronze model heeft een gewichtscapaciteit van 3,63 kg per stuk en heeft een afmeting van 50 x 29 mm. Een minimum van drie stuks per toepassing wordt aanbevolen. De OREA Bronze heeft een gewichtscapaciteit van 10,88 kg bij gebruik van 3 eenheden en 14,51 kg bij gebruik van 4 eenheden. 

isoACOUSTICS

 

Beknopte specificaties

Type Product Dempers
Afmetingen (B x H) 50mm x 29mm
Gewichtscapaciteit per stuk 3,63 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours