Orea Bordeaux

Hoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek De OREA serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder ge...

Lees meer

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 99,00

Omschrijving
Orea Bordeaux

isoACOUSTICSHoor meer openheid, helderheid en detail in uw muziek 
De OREA serie van IsoAcoustics elimineert parasitaire trillingen en zorgt voor een helderder geluid en meer focus. De OREA's zijn ideaal voor elektronische componenten zoals versterkers, DAC's, CD-spelers, luidsprekers en draaitafels. De bovenste flens van de OREA's is ontworpen om een zuignap-achtig effect te geven en zich vast te hechten aan de onderkant van het component, terwijl de onderste flens zich vasthecht aan het ondersteunende oppervlak. Alle energie wordt beheerd in de kern van de OREA's, die zijn afgestemd om te werken binnen specifieke gewichtsbereiken. Dit resulteert in een grotere geluidshelderheid en een opener klankbeeld, waardoor een authentiek, driedimensionaal geluid ontstaat.

Gewichtscapaciteit
De OREA serie bestaat uit 4 modellen, elk ontworpen voor verschillende gewichtscapaciteiten. Het OREA Bordeaux model heeft een gewichtscapaciteit van 14,51 kg per stuk en heeft een afmeting van 2,6 x 1,4 cm. Een minimum van drie stuks per toepassing wordt aanbevolen. De OREA Bordeaux heeft een gewichtscapaciteit van 43,54 kg bij gebruik van 3 eenheden en 58,06 kg bij gebruik van 4 eenheden.

isoACOUSTICS


 

Beknopte specificaties

Type Product Dempers
Afmetingen (B x H) 67mm x 36mm
Gewichtscapaciteit per stuk 14,51 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours