Gaia II

De GAIA II van IsoAcoustics zorgt voor een helderder en opener geluid voor vloerstaande luidsprekers en subwoofers met een gewicht van minder dan 54 k...

Lees meer

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 339,00

Omschrijving
Gaia II

isoACOUSTICSDe GAIA II van IsoAcoustics zorgt voor een helderder en opener geluid voor vloerstaande luidsprekers en subwoofers met een gewicht van minder dan 54 kg. De GAIA's worden in de voet van de luidspreker of subwoofer geschroefd ter vervanging van de bestaande spikes of voetjes. Gemaakt met de visie om buitengewone akoestische prestaties te leveren, is de GAIA II de unie van esthetisch visueel design en akoestische techniek. Het kleine compacte ontwerp levert een ongelooflijke akoestische isolatie die helderheid en openheid uit uw luidspreker zal brengen zoals u nog nooit heeft gehoord.

De GAIA II isolatoren beheren de energie van de luidspreker om de trillingen die door het ondersteunende oppervlak resoneren te verminderen en zo dissonante geluiden in de luisterruimte of de aansluitende ruimtes te elimineren. Interne reflecties van het harde ondersteunende oppervlak worden gedempt, wat resulteert in een helderder en opener geluid. 

De bekroonde gepatenteerde IsoAcoustics-isolatie biedt een hoge mate van isolatie en is tegelijkertijd bestand tegen zijwaartse bewegingen en oscillaties, zodat de uitlijning met de luisterpositie behouden blijft. De GAIA II isolatoren zijn richtingsgevoelig en leveren optimale resultaten wanneer ze worden geïnstalleerd met het logo naar de luisterpositie gericht, of 180 graden gedraaid, om de isolatoren uit te lijnen met de bewegingskrachten van de luidspreker.

De GAIA II wordt geleverd met schroefdraadadapters voor de maten M6-1,0, M8-1,25 en ¼"-20. Andere schroefdraadadapters zijn op verzoek verkrijgbaar. Raadpleeg de online calculator van IsoAcoustics om de schroefdraadmaat van uw luidspreker te bepalen en welk GAIA-model wordt aanbevolen voor uw luidspreker.

Gewichtscapaciteit: 54 kg per set van 4. Pakket bevat 4 eenheden. Voor een paar luidsprekers zijn 2 sets nodig. 

 

 

Beknopte specificaties

Type Product Dempers
Afmetingen (B x H) 51mm x 43mm
Gewichtscapaciteit per set van 4 54 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours