Gaia I

De GAIA I van IsoAcoustics zorgt voor een helderder en opener geluid voor vloerstaande luidsprekers en subwoofers met een gewicht van 100 kg of minder...

Lees meer

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 729,00

Omschrijving
Gaia I

isoACOUSTICSDe GAIA I van IsoAcoustics zorgt voor een helderder en opener geluid voor vloerstaande luidsprekers en subwoofers met een gewicht van 100 kg of minder. De GAIA's worden in de voet van de luidspreker of subwoofer geschroefd ter vervanging van de bestaande spikes of voetjes. Gemaakt met de visie om buitengewone akoestische prestaties te leveren, is de GAIA I de unie van esthetisch visueel ontwerp en akoestische techniek. De GAIA I onthult helderheid en openheid uit uw luidsprekers zoals u nog nooit heeft gehoord.

De GAIA I isolatoren beheren de energie van de luidspreker om de trillingen die door het ondersteunende oppervlak resoneren te verminderen en zo dissonante geluiden in de luisterruimte of de aansluitende ruimtes te elimineren. Interne reflecties van het harde ondersteunende oppervlak worden gedempt, wat resulteert in een helderder en opener geluid. 

De bekroonde gepatenteerde IsoAcoustics-isolatie biedt een hoge mate van isolatie en is tegelijkertijd bestand tegen zijwaartse bewegingen en oscillaties, zodat de uitlijning met de luisterpositie behouden blijft. De GAIA I isolatoren zijn richtingsgevoelig en leveren optimale resultaten wanneer ze worden geïnstalleerd met het logo naar de luisterpositie gericht, of 180 graden gedraaid, om de isolatoren uit te lijnen met de bewegingskrachten van de luidspreker.

De GAIA I wordt geleverd met schroefdraadadapters voor de maten M6-1,0, M8-1,25 en ¼"-20. Andere schroefdraadadapters zijn op verzoek verkrijgbaar. Raadpleeg de online calculator van IsoAcoustics om de schroefdraadmaat van uw luidspreker te bepalen en welk GAIA-model wordt aanbevolen voor uw luidspreker.

Gewichtscapaciteit: 100 kg per set van 4. Pakket bevat 4 eenheden. Voor een paar luidsprekers zijn 2 sets nodig. 

Beknopte specificaties

Type Product Dempers
Afmetingen (B x H) 62mm x 49mm
Gewichtscapaciteit per set van 4 100 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours