Delos 1815 M1/W1

ONTHUL DE FIJNSTE DETAILS VAN UW PLATEN Draaitafels worden zorgvuldig gemaakt met extreme precisie om de fijnste details in een plaat weer te geven...

Lees meer

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!


€ 429,00

Omschrijving
Delos 1815 M1/W1

ONTHUL DE FIJNSTE DETAILS VAN UW PLATEN

Draaitafels worden zorgvuldig gemaakt met extreme precisie om de fijnste details in een plaat weer te geven. De stylus die door de kleine variaties in de groeven van het vinyl bewogen wordt, is een delicaat proces dat zeer gevoelig is voor trillingen. Het DELOS-'slagersblok' van IsoAcoustics ontkoppelt de draaitafel van het ondersteunende oppervlak en vermindert drastisch trillingen en resonanties, wat resulteert in meer helderheid en detail.

De DELOS 1815M1 of 1815W1 geïsoleerde Butcher Block van IsoAcoustics combineert de massa van een dik slagersblok met IsoAcoustics prijswinnende isolatie. De DELOS 1815M1 of 1815W1 is 455 mm breed x 380 mm diep x 45 mm dik en heeft een gewichtscapaciteit van 29,5 kg.

BEKROONDE ISOACOUSTICS ISOLATIE
De DELOS slagersblokken zijn voorzien van geïntegreerde IsoAcoustics gepatenteerde isolatoren. IsoAcoustics bekroonde isolatie ontwerpen zijn getest bij de National Research Council of Canada (NRC) en leveren superieure isolatie prestaties.

isoACOUSTICS

 

 

Beknopte specificaties

Type Product Isolatie Plateau
Afmetingen (B x D x H) 455 x 380 x 45 mm
Mximale belastbaarheid gewicht 29,5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours