Aperta300

De IsoAcoustics Aperta300 Stand is een gemodelleerde aluminium akoestische isolatiestandaard ontworpen voor grote professionele studiomonitoren, boeke...

Lees meer

Binnen 2 tot 7 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 199,00

Omschrijving
Aperta300

De IsoAcoustics Aperta300 Stand is een gemodelleerde aluminium akoestische isolatiestandaard ontworpen voor grote professionele studiomonitoren, boekenplank- en middenkanaalluidsprekers. De Aperta300 isoleerstand is 300 mm breed x 200 mm diep x 75 mm hoog en is geschikt voor luidsprekers met een gewicht tot 27 kg. 

Kantelverstelling
Met een kantelverstelling tot 6,5 graden helpen de Aperta-statieven u de plaatsing van uw luidsprekers te optimaliseren en uw tweeters op oorhoogte te richten. 
Een belangrijk aspect van het ontwerp van de luidsprekerstandaard is de mogelijkheid om de luidspreker op oorhoogte te richten, de positie ten opzichte van de luisteraar te optimaliseren en weerkaatsingen van geluidsgolven door het ondersteunende oppervlak te elimineren.

Gepatenteerde IsoAcoustics-isolatie
Het gepatenteerde isolatiesysteem van IsoAcoustics biedt superieure isolatie en ontkoppeling van het ondersteunende oppervlak. De steunen zijn zodanig gebogen dat alle energie op één lijn blijft met de luidsprekerdrivers, wat zorgt voor meer helderheid en focus.

Verminderen van interne reflecties
Inwendige reflecties zijn trillingen die terugkaatsen in de luidsprekerkast en smear veroorzaken. Smear is het resultaat van artefacten die in beide kanalen worden gerepliceerd en in het midden worden waargenomen, waardoor het stereobeeld inzakt. De IsoAcoustics isolatoren verminderen de interne reflecties om smear te elimineren. Het resultaat is een verbeterd stereobeeld van natuurlijk ruimtelijk geluid.

isoACOUSTICS

 

Beknopte specificaties

Type Product Luidspreker standaard
Afmetingen (B x D x H) 300 mm x 200 mm x 75 mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours