PhoenixUSB

PhoenixUSB

Impressie

€ 2.749,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PhoenixUSB

De PhoenixUSB Reclocker neemt het USB-signaal van elke bron en regenereert het naar een extreem nauwkeurig signaal, om vervolgens naar uw DAC te voeren, zodat die optimaal kan presteren.
 

De PhoenixUSB biedt in één apparaat het equivalent van 3 afzonderlijke apparaten: een USB-regenerator, een lineaire voeding en een externe masterklok met een eigen lineaire voeding. Innuos paste 3 belangrijke ontwerpbenaderingen toe op basis van hun ervaring met het ontwikkelen van de Innuos-vlaggenschipmuziekserver: de STATEMENT:

  1. De USB-chip die het signaal regenereert, bevat geen schakelregelaars. Alle 3 onafhankelijke spanningen naar de chip zijn afkomstig van een onafhankelijke lineaire voeding met verdere regeling door 3 sets LT3045-regelaars.

  2. Het gebruik van een 3ppb OCXO-klok die rechtstreeks op 24 MHz loopt en is aangesloten via een bordspoor op slechts een paar centimeter afstand van de USB-chip. Daarom gaat er geen precisie verloren in kabels en connectoren, zoals het geval is bij het gebruik van een externe master 10 MHz klok met een extra 24 MHz klokgenerator

  3. Twee onafhankelijke lineaire voedingen op Statement-niveau, één speciaal voor de OCXO-klok en de andere voor het voeden van de US B-chip / 5V USB-lijn.

Beknopte specificaties

Type product Reclocker
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours