H95

H95

Impressie

€ 1.695,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
H95

Geïntegreerde versterker voor het middensegment

De maatstaf voor intelligentie is het vermogen om te veranderen, zei Albert Einstein.

Met de H95 gelooft Hegel dat ze deze verklaring recht hebben gedaan. De H95 is inderdaad een intelligente aankoop. Het is niet alleen een versterker, maar ook een streamer met zowel AirPlay als UPnP streaming. Het is volledig geschikt voor de moderne digitale streaming generatie. H95 heeft een ingebouwde Spotify Connect voor onmiddellijke en ongelooflijk responsieve muziekweergave. Maar wat vandaag intelligent is, is morgen niet per se intelligent. Bij Hegel willen ze hun producten om zo lang mogelijk mee te gaan. Dat betekent dat ze met de tijd moeten kunnen veranderen. Daarom is de ingebouwde software van de H95 via de lucht te upgraden, zodat verbeterde functionaliteiten en nieuwe functies worden geleverd direct naar uw versterker, zonder gedoe, en kosteloos. Hoewel connectiviteit en onwaardeerbaarheid belangrijk zijn, is het aan de binnenkant waar de H95 echt zijn intelligentie laat zien. Vandaag de dag zijn de meeste media die naar uw versterker gaan digitaal. Daarom heeft Hegel de H95 uitgerust met een Digital-to-analog converter van de hoogste kwaliteit - waardoor de overstap van digitaal naar analoog op een zeer intelligente manier wordt gemaakt. Met technologie die van de grond af aan en in eigen huis door het Hegel team, zij nemen de volledige controle over de digitale datastroom. En met behulp van design dat is ontwikkeld om hun absolute referentieproducten uit te rusten, zorgen zij ervoor dat de digitale muziek in zijn zuiverste vorm wordt geleverd. Het resultaat voor u is een zalig natuurlijk geluid, zonder toegevoegde artefacten, waardoor u gewoon harder kunt spelen. Voeg daar hun gepatenteerde SoundEngine2-technologie aan toe en u krijgt echt iets spectaculairs. De technologie reduceert

signaalvervorming tot bijna onmeetbare niveaus en zorgt ervoor dat u zich volledig kunt onderdompelen in uw muziek of uw films. Hegels SoundEngine2-technologie past ook een verbazingwekkende basregeling en grip op uw luidsprekers toe.

De grip van de H95, in technische termen 'dempingsfactor', is tot 20 keer hoger dan het industriegemiddelde. Dit levert een dynamische, wendbare en krachtige basrespons op en daarom is 60 watt uitgangsvermogen meer dan genoeg voor de aandrijving van speakers. De H95 is niet alleen ontworpen om te veranderen met de tijd, maar ook met uw behoeften. Alle ingangen kunnen worden geconfigureerd als ingangen met een vast niveau, zodat u de H95 gemakkelijk kunt integreren in een Home Theater of het bestaande Multi Room systeem. Er is ook een hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang, een variabele pre-uitgang voor het aansluiten van een subwoofer of andere apparatuur, en een gestroomlijnd informatief OLED-display. Dit maakt het een perfecte centrale 'motor' aan uw systeem. U hoeft zich geen zorgen te maken over toekomstige uitbreidingen. Door het veranderen van het coole ontwerp en de kenmerkende geluidskwaliteit van Hegel, met een groot aantal ingangen en afspeelmogelijkheden, kunt u een verbazingwekkende multi-talent bouwen van een systeem. Dat is intelligentie.

Beknopte specificaties

Type product Mid-range Integrated Amplifier
Gewicht 8.5 kg
Dimensies (HxWxD) 100 x 430 x 350 mm
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours