C55

Hegel C55

Impressie

€ 7.995,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
C55

Een meerkanaals versterker ontworpen voor geluidsprestaties... niet zo duur als diamanten. En toch afgestemd op uw behoeften. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nou, vroeger wel, maar nu niet meer. De Hegel C5 serie: 3, 4 of 5 kanaals eindversterkers zijn rack-mountable, configureerbaar, gespecificeerd naar uw wensen en zullen - het allerbelangrijkste - u omver blazen met hun geluidsprestaties. Tot 5 kanalen van 150w/pc analoog versterkervermogen, met genoeg Ooompf om met bijna elke luidspreker op de markt te laten boogieën. Maak kennis met de Hegel C5 serie.

Hegel

De meest veelzijdige meerkanaals versterkers op de markt - de Hegel C5-serie. De C5 is verkrijgbaar in 3 verschillende versies, afgestemd op uw behoeften. U kunt kiezen voor een 3-kanaals, 4-kanaals of 5-kanaals configuratie. U kunt dus een 5.1 of Atmos theater bouwen met één of meer C5's. Misschien wilt u luidsprekers bi-ampen of actieve cross overs gebruiken? U kunt de C5 ook gebruiken om meerdere luidsprekers in een masteringstudio, in een restaurant of in huis aan te sturen. Kortom, overal waar u hoogwaardig geluid met dynamiek en ultralage vervorming nodig hebt.

Hegel

Zo flexibel als hij is, de C5-serie versterkers behoudt nog steeds de volle Hegel Sound. De C5 maakt gebruik van de gepatenteerde SoundEngine2 technologie met zijn vele voordelen. Een daarvan is de mogelijkheid om low bias te draaien, wat betekent dat de hoog vermogen klasse A/B versterker niet zo warm wordt als normaal, waardoor u hem in een 19" rack kunt installeren. Een ander voordeel van de SoundEngine2 is de zeer hoge dempingsfactor (meer dan 2000). Een hogere dempingsfactor betekent een diepe, diepe bas en volledige controle over de woofers. Het is een van de redenen waarom mensen spreken over het dynamische Hegel geluid. Maar het allerbelangrijkste is de lage vervorming. Hegel's gepatenteerde SoundEngine2 versterkers werken bijna als een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon. Alle vervormingselementen die in de versterkercircuits worden gecreëerd, worden dynamisch geannuleerd, doordat ze in een negatieve fase worden afgespeeld. Dus hoe u de C5-Serie ook wilt configureren, hij levert een spectaculair geluidsbeeld. Nooit hard of onaangenaam. Altijd natuurlijk, vloeiend en met een ongelooflijke dynamiek.

Hegel

De veelzijdigheid reikt verder dan het aantal audiokanalen en toepassingsmogelijkheden. De mogelijkheid om voor elk kanaal afzonderlijk de fase om te schakelen of te kiezen tussen verschillende versterkingsinstellingen voor elk kanaal maakt het zo veel gemakkelijker om hem in een groter systeem te integreren. De trigger-ingang en -uitgang (maakt serieschakeling mogelijk) betekent dat u hem in een aparte ruimte kunt plaatsen en u nooit zorgen hoeft te maken over het aan- of uitzetten ervan. De C55 is 3u hoog, met massieve rackmount oren die een geïntegreerd deel uitmaken van de versterkerbehuizing. Bij installatie in een rack wordt 1u tussenruimte boven en onder aanbevolen. Er zijn ook verstelbare en afneembare achterste bevestigingsoren. Als u de versterker niet in een rek wilt installeren, worden er voetjes meegeleverd in de accessoiredoos. Dit betekent dat de C5-reeks in elke omgeving past.

Hegel

Beknopte specificaties

Type Product Meerkanaals Eindversterker
Uitgangsvermogen 5 x 150/300/600 W in 8/4/2 ohm
Minimale belasting 2 ohm
Analoge ingangen 5 x gebalanceerd (XLR), 5 x ongebalanceerd (RCA)
Versterkingsregeling omschakelbaar tussen 23 dB of 29 dB (individueel)
Frequentiebereik 5 Hz - 100 kHz
Dempingsfactor Meer dan 2000 (hoofdvermogen eindtrap)
Afmetingen 48,2 cm x 13,2 cm x 52 cm ( BxHxD incl. handvatten, ex voetjes)
Gewicht 37,5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours