Gloednieuwe Attessa-serie van Roksan in luisterstudio's bij Poulissen

Roksan Attessa


Gloednieuwe Attessa-serie van Roksan in luisterstudio's bij Poulissen.

De nieuwe Attessa-serie, die volledig bij Roksan in eigen huis in het Verenigd Koninkrijk is ontwikkeld, is voorzien van eersteklas streamingtechnologie, toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp. De serie is dan ook ontworpen om al het prachtige geluid van een goed hifisysteem te combineren met de eenvoudige bediening waar de meeste luisteraars naar hunkeren - waardoor het gemakkelijker wordt om contact te maken met zowel apparaten als de mensen om je heen.

 

Verbinding maken eenvoudig gemaakt.

Goede hifi is ongelooflijk ingewikkeld, precies en complex. Gelukkig kan het bereiken ervan ook eenvoudig zijn. Voor de Attessa-reeks heeft Roksan hun schat aan technische expertise gebruikt om levensecht geluid te leveren met alle diepte en kwaliteit die u zich maar kunt wensen. En dat alles in een minimalistisch, intuïtief design dat voor ons niet eenvoudiger kan.

 

Roksan AttessaErvaar de ware vreugde van geluid

Ontworpen om al het prachtige complexe geluid van een toonaangevend HiFi-systeem te combineren met de eenvoud waarnaar de meeste luisteraars hunkeren - waardoor het eenvoudiger wordt om verbinding te maken met apparaten en met de mensen om u heen.

Een home audio product dat zelfs voor de beginnende hifi-gebruiker optimaal gebruiksgemak zal bieden.

 

BluOS™ Premium Multi-Room Audio-technologie

De ingebouwde BluOS premium multi-room audiotechnologie in de Attessa Streaming Amplifier ondersteunt meer dan 20 streamingdiensten en kan tot 64 zones streamen, allemaal te bedienen via uw smartphone of tablet.

Roksan Attessa BluOS

 

Roksan Attessa bedieningBediening met één druk op de knop

Minimalistische draaiknop biedt één contactpunt voor zowel volume als invoer, en intuïtieve draaiknop met haptische feedback, en een grafische interface.

 

Breed scala aan ingangen

Dankzij een breed scala aan digitale en analoge aansluitingen, waaronder Bluetooth®, kunt u audio van hoge kwaliteit naar een groot aantal externe apparaten brengen, waaronder uw tv of spelconsole.

Roksan Attessa scala aan ingangen

 

In perfect syncIn perfect sync

MaestroUnite setup voor over the air updates en koppeling van andere apparaten om één Roksan systeem te vormen. Een op maat gemaakte technologie en app ontwikkeld voor Roksan.

 

Ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië

De Attessa-serie, die volledig in het Verenigd Koninkrijk is ontwikkeld, biedt toonaangevende prestaties en een fraai industrieel ontwerp.

 

Roksan Attessa alles in een pakketAlles-in-één plug-and-play pakket

Alles-in-één plug-and-play pakket inclusief toonarm, cartridge en ingebouwde phonotrap. Met dezelfde voetafdruk past de Attessa-draaitafel perfect bij Attessa Electronics.

 


Roksan Attessa

De roksan Attessa serie bestaat uit onderstaande componenten: