Bowers & Wilkins Formation Suite Gallery

De exclusieve Formation-suite van Bowers & Wilkins, ze is ondertussen al even op de markt (sinds 2019) en heeft intussen al de harten (en oren) van heel wat muziekliefhebbers en audiofielen weten te bekoren. Het Formation-assortiment bestaat uit 6 belevingsproducten waaronder de Formation Duo actieve draadloze luidsprekers, de Formation Wedge draadloze luidspreker, een Formation Bar (soundbar), een Formation Bass-subwoofer en de Formation Audio draadloze hub.

Een hele reeks van leuke audioproducten, maar welke past nu het beste bij jouw levensstijl? Je kan uiteraard kiezen om ze allemaal in huis te halen, maar beter zou natuurlijk zijn om deze eerst en vooral eens op de ‘muzikale rooster’ te leggen. Zou jij durven gaan voor Formation Duo? Of liever een combinatie tussen de Wedge en Bar, al dan niet aangevuld met een Bass? In dit bericht helpen we jullie alvast op weg om de juiste keuze te maken.
 

  1. Formation Duo :

Formation DuoDit is de eerste draadloze luidspreker, bedoeld voor streaming, die voldoet aan de meest veeleisende bekabelde standaarden van Bowers & Wilkins. Daarmee is de Formation Duo het eerste draadloze luidsprekersysteem met dezelfde hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem.

Ben jij dus m.a.w. nog op zoek naar kwalitatieve luidsprekers die goed passen binnen het ecosysteem van Bowers & Wilkins? Dan is de Duo zeker en vast het overwegen waard, muziekgenot gegarandeerd!
 

  1. Formation Wedge :

Formation WedgeCombineer het legendarische geluid van Bowers & Wilkins met de gepatenteerde draadloze technologie en je komt al snel uit op de Wedge van Formation. Met zijn originele en unieke 120-graden behuizing weet hij zelfs in de grootste kamers een compleet stereo geluid neer te zetten.

Ideaal om grote ruimtes zoals bijvoorbeeld een woonkamer of veranda te voorzien van je favoriete muziek, tegelijkertijd een ware eye-catcher voor elk interieur.
 

  1. Formation Bar :

Met de Formation Bar haal je een krachtige multiroom-soundbar in huis met een legendarische geluidskwaliteit en de flexibiliteit van draadloos muziekgenot. Dankzij 9 geoptimaliseerde drivers en een speciale centerluidspreker voor een meeslepende muziek en filmervaring.

Ben jij klaar om je woonkamer om te bouwen tot een belevingsvolle thuisbioscoop? De Formation Bar is ongetwijfeld je muzikale partner!

Formation Bar
Formation Bar

 

  1. Formation Audio :

Formation AudioWil jij jouw bestaande luidsprekersysteem laten kennismaken met de vele mogelijkheden van streaming? De Formation Audio maakt multiroom-streaming mogelijk in 96 kHz / 24-bits voor elk passief systeem of voor passieve componenten dankzij de uiterst geavanceerde digitaal-naar-analoog-converter (DAC).

Klaar om opnieuw te genieten van ieder detail in jouw geluidsweergave? Ontdek dan zeker eens deze Audio draadloze hub van Formation.
 

  1. Formation Bass :

Formation BassAccurater, perfect getimed en beter dan ooit: maak kennis met de Formation Bass. Een subwoofer die niet alleen zorgt voor meer bassen die je kan horen, maar ook kan voelen. Een echte aanrader om bijvoorbeeld de Bar mee uit te breiden!

Wil jij dus graag een nieuwe dimensie van krachtig multiroom-geluid toevoegen aan al je favoriete films of muzieknummers? Met de Bass van Formation zit je helemaal goed.
 

  1. Formation Flex :

Formation FlexAls laatste in de rij hebben we dan nog de Flex, ontwikkeld als het meest veelzijdige product uit de Formation Serie. Zo kan de Formation Flex bijvoorbeeld als losse luidspreker in een ruimte worden gebruikt.

Maar ben je zelf enorme fan van stereogeluid? No worries, koppel er een tweede Formation Flex-luidsprekers aan en je komt tot indrukwekkende geluidsprestaties.

Wil je toch nog een stapje verder gaan? Dat kan dankzij een koppeling met de Formation Bar en Formation Bass. Onze garantie? Een echte draadloze 5.1 surround beleving!

 

Besluit/conclusie:

Zoals je kan zien, allemaal leuke en sfeervolle audioproducten dus die allen de moeite waard zijn om eens verder te gaan ontdekken.

Heb jij een voorkeur voor een van deze Formation-modellen maar zit je toch nog met enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op, onze gepassioneerde specialisten staan je graag bij met raad en daad. Tot snel!