Geneva Decon

Geneva Decon

Geheel nieuw: Geneva Decon

Geneva DeconGeneva Sound Systems zien er van de buitenkant eenvoudig uit. Maar binnenin zitten ze boordevol geavanceerde technologie. De Zwitserse ingenieurs smelten vele functies samen in één kast. Ze gebruiken geavanceerde elektronica, gepatenteerde akoestiek, de beste versterkers, luidsprekers, tuners en componenten. Deze vervormingsbestendige behuizingen bevatten een naadloze integratie van digitale versterker, digitale crossovers, drivers van hoge kwaliteit, mediaspelers en voeding. Over de plaatsing van de drivers is goed nagedacht. De constructie mag gerust vooruitdenkend genoemd worden.

Of u nu luistert naar de Moonlight Sonata van Mozart of naar de nieuwste deep base dansmuziek, de DeCon levert een verbluffende akoestische prestatie.

De DeCon biedt hetzelfde warme hifi-geluid en stereo-ervaring in één box dat je van Geneva verwacht, zodat je de hele dag aangenaam kunt luisteren.

Dankzij de eigen dynamische digitale geluidsverwerking en de grote subwoofer wordt muziek al bij een zeer laag volume vol en breed gedetailleerd weergegeven, en kan een verbluffend volume worden bereikt zonder enige waarneembare vervorming.
 

Hifi, vereenvoudigd. In Genève is technologie moeiteloos.

DeCon bevat Airplay 2 en Google Chromecast Audio, en je kunt ze precies zo benaderen als je normaal zou doen - ook multiroom.

Kies gewoon een DeCon-luidspreker uit je luidsprekerlijst en hij is meteen klaar om af te spelen. U hoeft DeCon niet aan te zetten.

Duizenden internet radiostations zijn een tik verwijderd met een app. Bluetooth is ook beschikbaar voor directe weergave.

 

Geneva Decon afwerkingStaal, aluminium, hout.
Obsessief vakmanschap is de signatuur van Geneva.

Metaal en hout zijn naadloos samengevoegd tot een vlak oppervlak dat prachtig samengaat met materialen en kleuren.

De metalen grill aan de voorzijde is in een dik geëxtrudeerd aluminium frame geplaatst dat het beschermt en de structuur stabiliseert bij hoge volumes.

De luchtdichte hoofdbehuizing van hout verwarmt en verzacht het geluid ruimtelijk.

Geen trillingen, geen resonantie-effecten.

 

Geen display.

Door display en knoppen te verwijderen heeft Geneva een klassiek meubelstuk ontworpen.

De radiogestuurde aluminium afstandsbediening laat volume, bas, treble en luistermodi oplichten op de info-LED balk, en wordt alleen geactiveerd als je hem in je handen houdt.

Dankzij de Geneva All-in-One Music Player App zijn alle niet-alledaagse instellingen toegankelijk vanaf je smartphone.
 

Last but not least

DeCon kan worden aangesloten op uw TV of set-top box dankzij de HDMI Arc aansluiting of SPDIF.

Na het aansluiten, gebruikt u gewoon de afstandsbediening van uw TV zoals u gewend bent: DeCon schakelt automatisch aan en uit.


De Geneva Decon is leverbaar in drie kleuruitvoeringen. Bekijk de drie verschillende uitvoeringen en de specificaties op de productpagina.

Als u vragen heeft over de HiFi producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag denken wij met u mee en nemen wij de tijd om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Geneva Decon