Celestee

Onthul de intensiteit van elk moment De Celestee koptelefoon is een combinatie van modern design, luxueuze afwerking en indrukwekkende geluidsprest...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Celestee

Onthul de intensiteit van elk moment

De Celestee koptelefoon is een combinatie van modern design, luxueuze afwerking en indrukwekkende geluidsprestaties. De unieke Focal-luidsprekerdrivers staan garant voor een uitstekende dynamiek en zeer zuiver geluid. De oorschelpen zijn akoestisch bewerkt om resonantie te beperken en een compromisloze geluidskwaliteit te bieden: het geluid is helder, precies en met een goede basweergave.

Een ander onderscheidend kenmerk van de Celestee is de unieke Navy Blue en tijdloze Soft Copper kleurstelling.


Celestee

De hoofdtelefoon is bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met semi-aniline leder op de oorkussens, de hoofdband en de oorschelpen. Het ontwerp van Celestee is een meesterwerk in Focal's vakmanschap.

Het aluminium oorstuk heeft een gecontroleerde geometrie om zich perfect naar het hoofd te vormen, terwijl het een uitstekende grip en nog meer draagcomfort biedt.

Celestee onthult de intensiteit van elk luistermoment, of u nu thuis of onderweg bent.


Celestee

Draagcomfort en hoogwaardige materialen

De oorschelpen zijn met leer bekleed en voorzien van een roestvrijstalen rooster. De hoofdband combineert leer aan de buitenkant met microvezel aan de binnenkant, terwijl de oorkussens van semi-anilineleer zijn. De hoogwaardige materialen, de esthetiek en het comfort van het product zijn belangrijke kenmerken van het ontwerp.


Celestee

Navy is the new black

Marineblauw is een moderne, tijdloze en verfijnde keuze uw Celestee. Het is de eerste keer dat dit blauw zijn intrede doet in de Focal-collectie. De zachtkoperen afwerking van de ringen van de oorschelpen, de interne roosters, het logo en de kabelaansluitingen vormen een harmonieus geheel.

 

Meegeleverde accessoires

Een draagetui in kleur afgestemd op de hoofdtelefoon. Vervoer Celestee overal veilig met het draagtasje dat thermogevormd is in de vorm van de hoofdtelefoon.

1 x 1,2 m asymmetrische kabel met 1/8" - 3,5 mm aansluiting

1 x stekkeradapter, 1/8" (3,5 mm) vrouwelijk - 1/4" (6,35 mm) mannelijk


Celestee

Focal luidspreker drivers

De Celestee is een gesloten hoofdtelefoon met 40 mm aluminium/magnesium elektrodynamische full-range luidsprekerdrivers. Deze leveren een uitzonderlijke dynamiek en een lineaire frequentierespons die reikt tot 23 kHz. De geluidsweergave is ongelooflijk precies. De 'M'-vormige 'inverted dome'-luidsprekerdrivers en hun grotere emitterende oppervlak verhogen de luisterhelderheid aanzienlijk.

 

Geluidsisolatie

De Celestee is ontworpen voor gebruik thuis en onderweg. De lage impedantie (35 Ohm) zorgt voor een compromisloos geluid in combinatie met een draagbare audiospeler. De semi-aniline leren oorkussens in combinatie met het ontwerp van de oorschelpen, dragen in grote mate bij aan zowel het comfort als de geluidsisolatie van de hoofdtelefoon.

 

Video Celestee van Focal:


Kenmerken Celestee van Focal:

Celestee

 

Beknopte specificaties

Type product Hoofdtelefoon
Specificaties Zie onderaan de pagina
Brochure (in het Engels) zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours