Bathys

Bluetooth geeft bewegingsvrijheid. Geniet van de pure bewegingsvrijheid die de Focal Bathys biedt. Door de Bluetooth optie kan u zich vrijelijk, dus ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 799,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Bathys

Bluetooth geeft bewegingsvrijheid.
Geniet van de pure bewegingsvrijheid die de Focal Bathys biedt. Door de Bluetooth optie kan u zich vrijelijk, dus zonder aanwezigheid van een draad, bewegen in de buurt van uw device. 

De eerste draadloze ANC-hoofdtelefoon van Focal mét puur hifi-geluid.
Zijn Bluetooth en Active Noise Cancellation-technologieën bieden totale bewegingsvrijheid en een meeslepende luisterervaring zonder storende achtergrondgeluiden. Silent', 'Soft' of 'Transparency': u hoeft alleen maar een van de aangeboden ruisonderdrukkingsmodi te kiezen en u begint aan uw eersteklas muzikale reis.

Lange batterijduur. 
Met de in Frankrijk geproduceerde Focal-luidsprekers, de batterijduur van 30 uur, de fijne materialen en de vele functies verbetert de Bathys-hoofdtelefoon uw dagelijkse leven en uw vrije tijd.

Geluidsknowhow.
Bathys hoofdtelefoons profiteren van de wereldberoemde geluidsknowhow van Focal. De gepatenteerde aluminium/magnesium "M"-dome luidsprekerdrivers, die in Frankrijk zijn gemaakt met behulp van de technologie van de beste Focal-hoofdtelefoons, leveren gedetailleerd, nauwkeurig en dynamisch hifi-geluid. Focals geluidstechnici hebben ook een USB-DAC-modus in de hoofdtelefoon ingebouwd voor een resolutie tot 24 bits/192 kHz, wat een uitzonderlijke en compromisloze geluidskwaliteit voor draagbare hoofdtelefoons garandeert.


 

 

Beknopte specificaties

Type product Draadloze hoofdtelefoon
Type hoofdtelefoon Over-ear
Optionele kabel 1,2 meter
Bluetooth Bluetooth 5.1
Batterij 30 uur (Bluetooth ANC), 35 uur (3.5mm Jack), 42 uur (USB DAC)
Gewicht 350 gram
In de doos Bathys, draagtas, 1.2m jack-kabel, 1.2m USB-kabel en een handleiding
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours