ARIA EVO X N°2

Aria Evo X N°2 is de ideale 3-weg vloerstaande luidspreker om thuis naar hifi te luisteren. Dankzij de knowhow van Focal reproduceert deze audiofiele ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.699,00

Omschrijving
ARIA EVO X N°2

Aria Evo X N°2 is de ideale 3-weg vloerstaande luidspreker om thuis naar hifi te luisteren. Dankzij de knowhow van Focal reproduceert deze audiofiele luidspreker zuiver, precies geluid voor een emotionele muziekervaring.
Aluminium/magnesium TAM-tweeter, vlasconus van Franse vlasvezel, multivalentsysteem voor nog meer diepte: het verfijnde ontwerp maakt dit tot een voorkeursluidspreker, ongeacht het soort muziek waarnaar je luistert.
De in Frankrijk geproduceerde Aria Evo X N°2 is ideaal voor kamers van minimaal 20 m² met een aanbevolen luisterafstand van 3 meter.


 

ZIJDEZACHTE HOGE TONEN
De TAM-tweeter, een innovatie van Focal en gemaakt in Frankrijk, biedt een brede spreidingshoek en een betere geluidsdefinitie, zonder directionaliteit. Hij bestaat uit een 'M'-vormige conus met omgekeerde koepel van aluminium/magnesium en levert een onberispelijke harmonische balans en gedetailleerde hoge tonen van indrukwekkende finesse en helderheid.

ONTWERP EN AFWERKINGEN
De luidsprekers in de Aria Evo X-lijn (vloerstaand, bibliotheek en center) zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen: Zwart Hoogglans, Prime Walnut en Moss Green Hoogglans. De combinatie van lederlook frontpanelen met deze afwerkingen geeft de producten echt karakter en raffinement. De magnetische roosters, die samen met de luidsprekers worden geleverd, zorgen voor een ideale, discrete integratie in elke woonruimte.

PERFECT GEDEFINIEERD MIDDENBEREIK
De TMD surround met harmonische demper is een gepatenteerde innovatie van Focal die het middenbereik verbetert en alle trillingen elimineert. Het beheersen van het middenbereik is afhankelijk van de surround die tussen het solide frame van de luidsprekerdriver en de mobiele conus ligt. Dankzij de expertise van Focals akoestische ingenieurs hebben we het antwoord gevonden in de TMD-technologie (Tuned Mass Damper), die de surround stabiliseert om de klankkleuren nog meer te homogeniseren en geluidsneutraliteit te creëren.

VLAS KEGEL
De Flax conus, gepatenteerd door Focal en gemaakt in Focals werkplaatsen, is een sandwich van Franse vlasvezels tussen twee glasvezelplaten. Hij voldoet aan alle eisen voor een high-fidelity conus: hij is licht voor een goede dynamiek, stijf om de lage tonen te ondersteunen en dempend om een neutraal en natuurlijk geluid te leveren, zonder kleuring. Hij reproduceert ook een rijk middenbereik en is ongelooflijk scherp bij lage frequenties.

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Verdere specificaties Zie bijlage

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours