E-02

Esoteric E-02

Impressie

€ 9.500,00

Vraag naar onze actuele prijs.

Omschrijving
E-02

Het toppunt van vinyl weergave

Om tegemoet te komen aan de eisen van vinylliefhebbers over de hele wereld, heeft ESOTERIC de in vele jaren van ontwikkeling van audiotechnologie vergaarde kennis in de E-02 gegoten, onze nieuwste phonostage voorversterker. De E-02 erft de filosofie die onze veelgeprezen E-03 phonostage de voorbije 8 jaar tot een voortdurende bestseller heeft gemaakt, en voegt daar het nieuwe volledig gebalanceerde transmissie- en versterkingscircuit aan toe dat MC-elementen gebruikt om een niveau van analoge weergave te bereiken dat voorheen ondenkbaar was.

Esoteric

Auditieve expressie, symfonische schoonheid, artistieke passie, het ruimtelijke gevoel van de concertzaal, de opwinding van het publiek. Esoteric's Master Sound Works is een audioproductconcept dat alle muziekinformatie uit de originele masteropnamen opnieuw creëert met de meest geavanceerde technologie die vandaag de dag beschikbaar is.

Volledig gebalanceerd circuitontwerp

EsotericDe E-02 is een volledig gebalanceerde phonostage voorversterker met volledig gebalanceerde circuits vanaf de ingangstrap tot en met de eindtrap. Hij is perfect ontworpen voor het verwerken van de extreem lage signaalniveaus van een MC-element, het minimaliseren van storende ruis en het krachtig versterken van signalen met lage impedantie om het allerbeste geluid uit uw geliefde MC-elementcollectie te halen.

Dual Mono Construction

EsotericIdentieke voedingstransformatoren, voedingskaarten en versterkercircuits zijn onafhankelijk op elk kanaal gemonteerd. De uitstekende kanaalscheiding en robuuste voedingscomponenten zorgen voor een solide, krachtige audioweergave van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Super Hoge Kwaliteit MC Hoofd Versterker en RIAA Versterker

De E-02 is uitgerust met een nieuw ontworpen, volledig gebalanceerde MC-hoofdversterker en RIAA-versterker. De NF-CR type RIAA versterker bereikt uitstekende RIAA karakteristieken van ±0.2dB samen met een minimum aan Negative Feedback, en de hoogspanningsvoeding levert een uitzonderlijk grote dynamische hoofdruimte.

Drie soorten ingangen, waaronder XLR gebalanceerde ingang

Esoteric

De E-02 is uitgerust met een XLR (MC dedicated) ingang en twee RCA ingangen, waarbij de RCA ingangen ook een volledig gebalanceerde transmissie hebben in alle stadia na de ingangsversterker. Cartridge impedantie, filter ON/OFF en MONO schakelaar ON/OFF instellingen kunnen worden geconfigureerd als presets voor elke ingang, en gemakkelijk worden omgeschakeld met behulp van de grote draaiknop op het voorpaneel.

Schakelfunctie voor belastingsimpedantie die het volledige potentieel van de cartridge benutEsoteric

Met de E-02 kunt u kiezen tussen negen verschillende impedantiestanden (MC: 10Ω, 50Ω, 100Ω, 200Ω, 300Ω, 500Ω, 1kΩ, 10kΩ, MM: 47kΩ).

Diverse regelfuncties

Speel gewoon een plaat af gedurende ongeveer 30 seconden met de DEMAG-functie ingeschakeld om eventuele onverwachte magnetisering van de spoelen of step-up transformatoren van het element te demagnetiseren en het oorspronkelijke geluid te herstellen. De E-02 is uitgerust met een subsonisch filter (17Hz, -6dB/octaaf), een MONO-schakelaar en uitgangsschakelfuncties (XLR, RCA, ES-LINK Analoog).

Zeer stijve chassisconstructie

EsotericPhonostage versterkers die extreem lage signaalniveaus versterken zijn zeer gevoelig voor trillingen. Daarom besteedt ESOTERIC speciale aandacht aan de chassisconstructie om trillingen zoveel mogelijk te beperken. De plaatsing van elke component is tot in het kleinste detail ontworpen en in het onderste chassis is een gleufconstructie gebruikt die alle circuits ondersteunt om interferentie tot een minimum te beperken. De zeer stijve dikke aluminium behuizing en de gepatenteerde pinpoint-voetjes (patentnr. JP4075477) zijn uiterst effectief in het minimaliseren van de effecten van trillingen van externe bronnen.

Beknopte specificaties

Type Product Phono voorversterker
Phono-ingangen XLR 1 pair (exclusive for MC)
Ingangsimpedantie 10, 50, 100, 200, 300, 500, 1k, 10kΩ (MC, switchable)
Input gevoeligheid 1mV (MC, 1kHz, at rated output)
Maximaal ingangsniveau 4,8 mV (MC, THD 0,1%)
RCA 2 paar (MC / MM)
Ingangsimpedantie MC: 10, 50, 100, 200, 300, 500, 1k, 10kΩ (schakelbaar)
MM: 47kΩ
Input gevoeligheid MC: 1mV (1 kHz, bij reated output)
MM: 20mV (1 kHz, bij nominaal vermogen)
Maximaal ingangsniveau MC: 4,8 mV (THD 0,1%)
MM: 100mV (THD 0,1%)
Analoge audio-uitgangen (schakelbaar) XLR / ES-LINK Analoog 1 paar
Uitgangsimpedantie 20Ω
Nominaal uitgangsniveau 4 Vrms
RCA 1 paar
Uitgangsimpedantie 23,5 Ω
Nominaal uitgangsniveau 2 Vrms
Algemeen Externe afmetingen (B × H × D) 445 × 131 × 377 mm
Gewicht 12,5 kg

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours