Emit 50

Of u nu een krachtig stereosysteem wilt bouwen of uw meerkanaals films en muziek Blu-rays echt een boost wilt geven in een middelgrote tot grote ruimt...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00 € 749,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Emit 50

Of u nu een krachtig stereosysteem wilt bouwen of uw meerkanaals films en muziek Blu-rays echt een boost wilt geven in een middelgrote tot grote ruimte, met de Emit 50 zit u goed.

Met een paar grote vloermodel luidsprekers maak je een statement. Met de Emit 50 kunt u dat statement maken zonder uw bankmanager een hartaanval te bezorgen. De technologie en afstemming op audiofiele kwaliteit leveren kamervullende HiFi-prestaties voor een prijsniveau dat zelfs toegankelijk is voor mensen die voor het eerst kennismaken met high-end geluid.

Emit 50 levert een niveau van kracht en finesse. De dubbele woofers van 18 cm, de middentoner van 15 cm en de Cerotar-tweeter met zachte koepel van 28 mm zijn stuk voor stuk gericht op het produceren van de helderst mogelijke prestaties - op bioscoopvolume.

 

Krachtige woofers

Laten we er geen doekjes om winden: De woofers van Emit 50 gaan diep. De twee 18 cm woofers (van hetzelfde type als de Emit 20) maken gebruik van de trickle-down technologie van de Dynaudio high-end Evoke, Contour i en Confidence families om een verbazingwekkende laagfrequentieprestatie te leveren, ver boven de vorige Emit serie. Dit betekent dat de luidspreker echt diep in de bassen kan graven (-3dB bij 33Hz, wat overeenkomt met Contour 60i en Confidence 60, als u van cijfers houdt), maar stelt Dynaudio in staat de kast op een formaat te houden dat nog steeds in uw huiskamer past.

Dynaudio Emit 50

 

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande luidspreker
Sensitivity 86dB (2.83V/1m)
IEC power handling 240W
Impedance
Frequency response (+/- 3dB) 33Hz - 25kHz (-6dB at 28Hz – 35Khz)
Box principle 2x bass reflex, rear port
Weight 25.96kg
Dimensions (W x H x D) 205 x 1140 x 312mm
Dimensions with feet/grille 302 x 1187 x 376mm
Grilles Black magnetic
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours