Emit 25C

Er wordt wel gezegd dat de soundtrack tot 80 procent van de filmervaring uitmaakt. En de middenluidspreker is daar het meest cruciale onderdeel van. ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 680,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Emit 25C

Er wordt wel gezegd dat de soundtrack tot 80 procent van de filmervaring uitmaakt. En de middenluidspreker is daar het meest cruciale onderdeel van.

Men zou kunnen stellen dat het middenkanaal het belangrijkste onderdeel is van elk surround-geluidssysteem. In een film komt het leeuwendeel van de dialogen uit het middenkanaal, en in een meerkanaalsmix komt het zwaartepunt van de muziek er vaak uit. Het is van cruciaal belang om het goed te doen.

 

De Dynaudio Emit 25C doet het goed

Het is in wezen een Emit 30, op zijn kant gezet, met de mid/bass drivers aan weerszijden van de tweeter geplaatst. De drivers zijn dezelfde; het wisselfilter is hetzelfde, met een andere kast en poort-tuning. Maar dat is geen slechte zaak, integendeel. Het betekent dat u totale consistentie krijgt tussen de middenluidspreker en de twee luidsprekers die hem flankeren (of dat nu Emit 10's, 20's, 30's of zelfs 50's zijn), samen met alle andere luidsprekers die u rond uw luisterpositie plaatst.

 

Hoogwaardige mid/bas drivers

De Emit 25C maakt gebruik van dezelfde 14 cm MSP woofers als de Emit 10 en Emit 30. MSP staat voor Magnesium Silicate Polymer. Het is een materiaal dat Dynaudio decennia geleden zelf heeft ontwikkeld en sindsdien steeds verder heeft verfijnd voor gebruik in al de meest legendarische luidsprekers (waaronder Confidence, Contour, Heritage Special en nog veel meer). MSP biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping om het materiaal weer te geven met al het detail dat de artiest wil dat u hoort. Elke conus is uit één stuk gemaakt, met een geïntegreerde stofkap. De 'balansribben' die u in het midden ziet, zijn rechtstreeks op de spreekspoel gelijmd, zodat het hele mechanisme als één stuk beweegt - wat een immense controle en detail over het geluid oplevert.

Dynaudio surround sound opstelling

 

Beknopte specificaties

Type product Centerluidspreker
Sensitivity 87dB (2.83V/1m)
IEC power handling 180W
Impedance
Frequency response (+/- 3dB) 53Hz – 25kHz (-6dB at 46Hz – 35Khz)
Box principle Bass reflex, rear port
Weight 10.98kg
Dimensions (W x H x D) 550 x 170 x 272mm
Dimensions with grille (W x H x D) 550 x 170 x 285mm
Grilles Black magnetic
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours