Mania

Devialet Mania, metamorfisch geluid. Maak kennis met Devialet Mania, de eerste high fidelity draagbare luidspreker van het akoestische ingenieursbure...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 790,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Mania

Devialet Mania, metamorfisch geluid.
Maak kennis met Devialet Mania, de eerste high fidelity draagbare luidspreker van het akoestische ingenieursbureau achter Devialet Phantom. Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Devialet Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgestrekt 360° stereogeluid ontstaat dat een emotionele indruk achterlaat op u en uw omgeving. 

Goud.
Als onderdeel van Devialets samenwerking met de mythische Opéra Garnier in Parijs, hebben zij een vergulde editie van Devialet Mania gecreëerd die even prachtig als opwindend is. Delen van de de Mania Opéra de Paris zijn gebaad in 24-karaats goud, waardoor het een geborstelde metallic afwerking krijgt die stralend is voor het oog en de aanraking.

Geluid in beweging.
Overschrijd de grenzen van uw ruimte. Met Devialet Mania is de iconische esthetiek van Devialet omgevormd tot een draagbare luidspreker. Een handvat voor gebruiksgemak. Een IPX4 spatwaterdichtheid voor veerkracht. En Devialets eerste ingebouwde batterij voor tot 10 uur draadloos streamen. 


Mania

Kwaliteit.
Niet alleen de aanpasbaarheid van het geluid van de Devialet Mania is indrukwekkend, maar ook de kwaliteit. Het kostte Devialet drie jaar om hun kenmerkende geluidszuiverheid te vertalen naar draagbare vorm, en dit is gelukt: een 30-20.000 hertz bereik, bas die je kunt voelen in je botten en geluid dat kan emotioneren. 

Actief geluid.
Devialet Mania werd ontworpen voor een homogene verspreiding van emotie-opwekkend, cross-stereo geluid. Dankzij de real-time acoustic mapping technologie, ASC - Active Stereo Calibration, detecteert een intelligente vier-microfoon array de positie van de Devialet Mania en activeert de meest aangepaste rendering mode voor immersief luisteren.

Verbind eenvoudig met je omgeving.
Naadloos streamen. Dankzij de dubbele streamingmogelijkheden van de Devialet Mania heb je de keuze tussen Wi-Fi of Bluetooth®. Binnen maak je verbinding via Wi-Fi om Spotify Connect en Airplay 2 (voor Apple-gebruikers) te gebruiken. En als je de Devialet Mania mee naar buiten neemt, wordt Bluetooth automatisch geactiveerd.


Mania

'Alexa, ...'
Dankzij de spraakassistent kun je je Devialet Mania overal in huis bedienen voor een naadloze ervaring. Wanneer je verbonden bent met Wi-Fi, roep je gewoon "Alexa" en geniet je van het volledige gemak van een spraakgestuurde speaker: luister naar het nieuws, controleer het weer, bedien smart home-apparaten of zet gewoon het volume hoger en geef je over aan puur geluid.

Technologie.
De Devialet Mania is voorzien van de SAM-technologie van Devialet, waardoor het geluidssignaal wordt herkend en aangepast aan de specifieke kenmerken van de drivers. De oorspronkelijke opname en de door de Devialet Mania gegenereerde akoestische druk komen in perfecte harmonie naar voren om bijna alle vervormingen te elimineren en de basweergave te verbeteren.


 

Mania

Aanpassing.
Laat Devialet Mania zich aanpassen aan uw omgeving en geniet van de ervaring. Zijn real-time acoustic mapping-technologie, ASC - Active Stereo Calibration, maakt gebruik van vier ruimtekalibrerende microfoons en embedded intelligence-mogelijkheden om de Devialet Mania automatisch de geluidsweergave te laten evolueren op basis van zijn omgeving.
Bij plaatsing in het midden van uw ruimte wordt de 360°-stereomodus geactiveerd en wordt het geluid homogeen over de hele ruimte verdeeld. Wanneer u de Devialet Mania echter in de buurt van een muur plaatst, komen de twee full-range luidsprekers aan de achterzijde in actie om de twee full-range luidsprekers aan de voorzijde te versterken en het bereik van het geluid te vergroten.

Sync.
Devialet Mania is compatibel met Airplay 2, zodat iOS-gebruikers ervan kunnen genieten in een multiroom-opstelling met andere Devialet-luidsprekers. Speel audio af over meerdere luidsprekers in perfecte synchronisatie, of stream iets anders door het hele huis en laat een blijvende indruk achter in elke kamer waar u het afspeelt.

Beknopte specificaties

Type product Draadloze luidspreker
Dimensies (WxHxD) 176 mm x 193 mm x 139 mm
Gewicht 2.3 kg
Batterij speeltijd Tot tien uur op een gemiddeld geluidsniveau
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours