Devialet: nieuwe Phantoms I en II, en de nieuwe Arch

Devialet: nieuwe Phantoms I en II, en de nieuwe Arch

Devialet Phantom

De volledige Phantom line-up is geherintroduceerd en als Phantom I 103dB / Phantom I 108 dB en Phantom II 95 dB / Phantom II 98 dB opnieuw in de markt gezet – mét onder meer Roon en AirPlay 2! De nieuwe generatie Devialet zal als Phantom I door het leven gaan en de Phantom Reactor gaat voortaan door het leven als de Phantom II. Tevens heeft Devialet een nieuwe voorversterker ontwikkeld om je Phantoms handiger met elkaar óf bijvoorbeeld met een platenspeler te verbinden: de Arch.

Devialet is een specialist in akoestische techniek die opereert op het kruispunt van luxe en geavanceerde technologie. De fabrikant heeft als missie om de plaats van geluid in het leven van mensen te herdefiniëren door het leveren van zinvolle audio-ervaringen. De nieuwe Phantom-reeks innoveert daarom niet met halve stapjes, maar over de gehele lijn: design, signaalverwerking, gebruikersinteractie en efficiëntie. Wat moet je weten?

De highlights van de nieuwe generatie Phantom laten zich als volgt opsommen:

  • draadloze audio met hoge resolutie; 
  • hoge prestaties en kracht voor een zuiver geluid;
  • open architectuur die veelzijdige connectiviteit biedt;
  • iconisch ontwerp dat beleving en esthetiek combineert;
  • high-end geluidsweergave met veel kracht, helderheid en precisie, van infrabas tot de meest extreme hoge tonen
  • superieure gebruikerservaring, inclusief Devialet-afstandsbediening voor nauwkeurige bediening;
  • update: Roon-ready en AirPlay 2, ook voor bestaande modellen.
Devialet Phantom

Devialet Arch

De Devialet Arch is dé manier om meerdere audiobronnen – inclusief draaitafels – aan te sluiten op iedere Phantom. In het compacte, minimalistische design dat ook nu weer direct als Devialet herkenbaar is, huist een phonotrap van hoge kwaliteit, die gebaseerd is op de versterkertechnieken uit de Devialet Expert Pro-modellen. Klein van stuk, maar groots van prestatie, want combineer de Arch met een set Phantoms en je maakt van iedere platenspeler een unieke vinylbeleving. Daarnaast is je netwerkconnectiviteit nu uit te breiden naar AirPlay 2, UPnP én Roon. 

Devialet Arch