Soundbar 550

Soundbar 550

Impressie

€ 649,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Soundbar 550

Geniet van je TV en muziek met krachtig Denon Home-geluid uit een compacte soundbar. Geschikt voor Denon 3D-audio met Dolby ATMOS en DTS:X. Kan worden verbonden met andere Denon Home en HEOS Built-in-producten om muziek overal in huis in hoge resolutie af te spelen. 


Een krachtpatser Zoals elke Denon, levert ook de Denon Home Soundbar 550 de beste geluidskwaliteit. Deze soundbar is voorzien van geavanceerde akoestische hardware, zorgvuldig afgestelde digitale signaalverwerking en hoogwaardige drivers en biedt alles wat je nodig hebt voor prachtig 3D-surroundgeluid zonder teveel ruimte in beslag te nemen onder je TV.

 

Denon

 

Compact en strak

Met zijn 65 cm zorgt de compacte Denon Home Soundbar 550 voor een aanzienlijke ruimtebesparing, zonder in te boeten aan prestaties. Het strakke, eenvoudige industriële ontwerp maakt hem geschikt voor iedere ruimte..

Denon

 

Meeslepende 3D audio Denon is al decennialang marktleider op het gebied van thuisbioscoopgeluid en beschikt over diepgaande kennis van 3D-surroundgeluid van Dolby Atmos en DTS:X. Dankzij de bioscoopwaardige verwerking van de zes drivers waarmee de Denon Home Soundbar 550 is uitgerust, voelt iedere film groots en meeslepend. Voeg optionele Denon Home-achterspeakers toe om een echt ruimtelijk gevoel te creëren.


 

Onbeperkt muziek streamen

Alle grote muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd. Spotify (Free of Premium), Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of bluetooth. Kies muziek die past bij je stemming, zelfs in hoge resolutie, waaronder 192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC en DSD 2.8/5.6MHz bestanden.


 

Bediening binnen handbereik Als je hand in de buurt komt, geeft het bedieningspaneel op de speaker licht voor optimaal bedieningsgemak. Pas het volume eenvoudig aan, speel of pauzeer een nummer en sla een nummer over of luister opnieuw zonder de app te gebruiken.

Denon

 

HEOS built-in is alles wat je nodig hebt Met HEOS Built-in kan iedere ruimte in huis zijn eigen geluid hebben. Groepeer extra Denon Home-luidsprekers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers met HEOS Built-in om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Bij HEOS Built-in betekent multiroom meer mogelijkheden

Heos built in

 

Verbeter je ervaring Optioneel kan de Denon Home 150, 250 of 350 worden gekoppeld als achterspeaker om een dynamisch Denon-surroundgeluid om je heen te creëren. Sluit een draadloze Denon DSW-1H subwoofer aan voor nog meer bas in je thuisbioscoop.

Denon

 

Video:


 

Beknopte specificaties

Type product Soundbar
Voeding 230 Volt AC, 50/60 Hz
Afmetingen (B x H x D) 650 x 75 x 120mm
Gewicht 3,5 kg
Display Type Nabijheidssensor, IO knoppen boven, Volume Up/Down (+,-), Play/Pause
Voor meer informatie Zie de informatie sheet in de bijlage
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours