AVC-X4700H

AVC-X4700H Deze 9.2-kanaals 8K AV-versterker met 200W per kanaal ondersteunt 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro-3D. ...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 2.099,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
AVC-X4700H

AVC-X4700H

Deze 9.2-kanaals 8K AV-versterker met 200W per kanaal ondersteunt 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro-3D. De versterker is voorzien van de nieuwste HDMI-specificaties, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz** doorvoer, VRR, ALLM, Dynamic HDR, HDR10+ en eARC ondersteuning.

 

Denon AVC-X4700Ontdek een nieuwe wereld van home entertainment met de nieuwe Denon AVC-X4700H. Met negen gescheiden, identieke versterkers van elk 200W en 11.2-kanaals verwerking met twee ADI Griffing Lite DSP's komt je thuisbioscoop echt tot zijn recht in adembenemend Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro-3D meeslepend surroundgeluid. De AVC-X4700H ondersteunt de laatste HDMI-videotechnologieën, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz** doorvoer, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, 8K-upscaling en alle HDMI-ingangen (8 ingangen/3 uitgangen) zijn bovendien geschikt voor HDCP 2.3 ondersteuning.

Stream populaire muziekdiensten, zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Apple Music en veel andere draadloze diensten via Bluetooth en wifi dankzij Apple Airplay 2 en HEOS Built-in. Geniet van je MP3-verzameling en zelfs hi-res audioformaten (WAV, FLAC, ALAC en DSD 2,8/5,6 MHz bestanden) via USB of netwerk. De Denon AVC-X4700H kun je ook moeiteloos met je stem bedienen via Amazon Alexa*, Google Assistant en Apple Siri.

Dankzij de stap-voor-stap-instructies op het scherm van de bekroonde Denon Setup Assistant is de installatie een fluitje van een cent. Omdat iedere thuisbioscoop weer anders is, maakt Denon gebruik van de hoogwaardige MultEQ XT32 ruimtekalibratietechnologie van Audyssey om de prestaties van je AV-versterker automatisch te meten en optimaliseren. Dit zorgt voor een echte meeslepende 3D-audio-ervaring, afgestemd op jouw unieke luisteromgeving.

Denon new AV-receivers 8K ready


ULTIEME THUISBIOSCOOPERVARING - 8K READY

De AVC-X4700H levert de ultieme thuisbioscoopervaring met 8K/60Hz doorvoer en upscaling, 4K/120Hz** doorvoer voor gamen en ondersteuning voor de laatste HDMI-specificaties. De nieuwe AVC-X4700H biedt de beste 4K-thuisbioscoop van dit moment en geeft je het gemak van een AV-versterker die 8K-ready is op het moment dat jij ook gereed bent. Geniet van de hoogste 3D-audio- en videokwaliteit, zelfs met de hoogste verwachtingen van entertainment.

 

KRACHTIGE 9-KANAALS VERSTERKER

Met discrete high current-versterkers op alle kanalen biedt de AVC-X4700H een krachtig vermogen van 200 watt per kanaal om de entertainment op dynamische en precieze wijze te ervaren. De versterkers kunnen overweg met luidsprekers met lage impedantie en creëren een gebalanceerd, tonaal geluid. Vergroot je verwachtingen voor thuisbioscoop-entertainment.

 

VOLLEDIGE 3D-AUDIO ONDERSTEUNING

Laat je meeslepen in 3D-audio met Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced en Auro-3D. De AVC-X4700H ondersteunt tot wel 11.2-kanaals verwerking met 9-kanaals versterking. Voeg een 2-kanaals versterker toe voor twee extra kanalen en creëer een 7.2.4 Atmos thuisbioscoop voor een nog meeslependere 3D-audio-ervaring.

 

KLAAR VOOR 8K ULTRA HD

Met de nieuwe AVC-X4700H geniet je van alle entertainment met de nieuwste, beschikbare technologieën en kijk je films met ongeëvenaarde scherpte. Geniet van films in 8K met 8K/60Hz doorvoer en upscaling, evenals de nieuwste technologieën in AV-versterkers, zoals Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS), die in films worden toegepast om vertraging te voorkomen.

 

8K HDMI VIDEOGEDEELTE MET EARC

Geniet van je favoriete films, tv-programma's en games met de allerbeste beeldkwaliteit. De AVC-X4700H is uitgerust met een geavanceerd HDMI-deel (8 ingangen/3 uitgangen) met een aparte 8K ingang die 8K/60Hz en 4K/120Hz** videodoorvoer ondersteunt. Alle HDMI-ingangen bieden 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR en BT.2020 doorvoer ondersteuning voor buitengewone scherpte, kleur en contrast. Geniet van full-rate 8K-upscaling evenals HDCP 2.3 verwerking om content die beveiligd is tegen kopiëren onbeperkt af te spelen. De AVC-X4700H integreert ook eARC (enhanced Audio Return Channel) om 3D-audioformaten direct vanaf de smart tv-apps naar de AV-versterker te ondersteunen.

 


GEAVANCEERDE VIDEOBEDIENING

Alle HDMI-poorten maken gebruik van HDCP 2.3-verwerking. Hierdoor kun je onbeperkt genieten van content die beveiligd is tegen kopiëren. De AVC-X4700H is gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISD Night-videomodus. Geniet van naadloze compatibiliteit met de nieuwste HD- en Ultra HD-tv's, Blu-ray-spelers en spelcomputers.

 

SCHITTERENDE KLEUR - UNIVERSELE COMPATIBILITEIT, HDR10+ EN DYNAMIC HDR

De AVC-X4700H ondersteunt het High Dynamic Range (HDR)-videoformaat, HDR10, Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur. HLG biedt HDR-technologie bij televisie-uitzendingen voor een helder, zuiver beeld. De AVC-X4700H biedt ook HDR10+, die dynamische metadata naar de tv stuurt voor een meer natuurgetrouw beeld, evenals Dynamic HDR.

(Sommige technologieën zijn niet voor alle televisies beschikbaar.)

 

SCHITTERENDE KLEUR - UNIVERSELE COMPATIBILITEIT, HDR10+ EN DYNAMIC HDR

De AVC-X4700H ondersteunt het High Dynamic Range (HDR)-videoformaat, HDR10, Dolby Vision en HLG (Hybrid Log Gamma). Dolby Vision transformeert de kijkervaring met verbluffende helderheid, contrast en kleur. HLG biedt HDR-technologie bij televisie-uitzendingen voor een helder, zuiver beeld. De AVC-X4700H biedt ook HDR10+, die dynamische metadata naar de tv stuurt voor een meer natuurgetrouw beeld, evenals Dynamic HDR.

(Sommige technologieën zijn niet voor alle televisies beschikbaar.)

 

DE VOLGENDE GENERATIE IN GAMEN

De nieuwe AVC-X4700H tilt het gamen naar een hoger niveau dankzij de nieuwste HDMI-ondersteuning. Beleef nog meer plezier aan gamen met 4K/120Hz** doorvoer en upscaling, evenals Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) en Auto Low Latency Mode (ALLM), die lag en frame tearing verminderen of voorkomen om een vlottere, lag-vrije game-ervaring te bieden.

** Beschikbaar via een toekomstige update. Lees hier meer.

 

ONDERSTEUNING VOOR HI-RES AUDIO

Geniet van je favoriete muzieknummers in hoge resolutie met een fantastische audiogetrouwheid. De AVC-X4700H met AKM 32-bits D/A-omzetters biedt audiodecodering in hoge resolutie voor verschillende lossless bestandstypen, waaronder ALAC, FLAC en WAV tot 192kHz/24 bits weergave. Het apparaat is ook compatibel met 2.8/5.6-MHz DSD-bestanden (DSD is het audiocoderingsformaat van SACD). Je kunt ze afspelen van opslagapparaten via de USB-ingang op het voorpaneel of via netwerkbronnen. De AVC-X4700H ondersteunt ook andere bestandstypen, zoals MP3 en WMA.

 

AL32 PROCESSING

Luister met Denons geavanceerde audioverwerkingsfuncties, zoals AL32 Processing. Denons eigen AL32 Processing technologie biedt multi-channel, digitale audiofiltering met ultra-hoge resolutie voor alle audiokanalen voor een natuurlijk geluidsspectrum met een verbeterd geluidsbeeld.

 

PHONO-INGANG VOOR EEN PLATENSPELER

Sluit je platenspeler aan op de phono-ingang van de AVC-X4700H en speel vinylplaten af. Geniet van je vintagecollectie met uitzonderlijke geluidskwaliteit.

 

DUBBELE SUBWOOFERUITGANG

Dompel jezelf onder in evenredig verspreid, accuraat basgeluid. De AVC-X4700H biedt twee subwooferuitgangen om lage frequenties uit te balanceren en te zorgen voor betere verspreiding. Aangesloten subwoofers kunnen afzonderlijk worden gekalibreerd met Audyssey Sub EQ HT voor een naadloos basgeluid afgestemd op je ruimte. Geen akoestische pieken of dalen, alleen krachtig, kamervullend basgeluid.

 

"ROON TESTED" GECERTIFICEERD

Alle nieuwe Denon AV-versterkers zijn nu Roon Tested. Haal meer uit je digitale muziekbibliotheek met alle vindbare informatie over je favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer. Abonnement vereist.

 

DSP POWER PROCESSING

Voortbouwend op het Denon vlaggenschip AVC-X8500H, maakt de AVC-X4700H gebruik van een geavanceerd digitaal audioverwerkingssysteem dat beschikt over twee dual SHARC+ core DSP chips waardoor tot 11 kanalen audioverwerking en -decodering worden ondersteund.

 

VOORVERSTERKERMODUS BIJ VERSTERKER TOEWIJZEN

Dankzij de nieuwste voorversterkermodus werkt je Denon AV-versterker eveneens als een perfecte AV-pre-processor met de nieuwste HDMI-connectiviteit. De Voorversterkermodus zorgt voor een zuiverder signaalpad en meer tolerantie in het vervormingsniveau door interne versterkers los te koppelen. Je afzonderlijke AV-systeem wordt weer van deze tijd zonder je bankrekening te plunderen.

 

MULTISOURCE, MULTIROOM

Met de AVC-X4700H kun je in een kamer van 9.2-kanaals surroundgeluid genieten terwijl in tot twee andere ruimtes een andere bron of muzieknummer wordt afgespeeld voor in totaal 3 bronnen en 3 ruimten. Kijk in de ene ruimte een film terwijl een familielid in een andere ruimte ongestoord naar muziek luistert. Maak gebruik van de interne versterkers of de pre-outs.

 

TV-GELUID IN ALLE RUIMTEN

Speel het geluid van je tv af in alle ruimten. Geniet van volwaardig discreet geluid zoals Dolby Atmos in de ene ruimte met een volledige meeslepende ervaring terwijl dezelfde audiobron in de tweede of derde ruimte wordt afgespeeld. Kies "Bron" voor de tweede ruimte om het geluid uit de eerste ruimte af te spelen. De AVC-X4700H ondersteunt zowel HDMI als digitale bronnen voor de tweede of derde ruimte.

 

BLUETOOTH GELUIDSOVERDRACHT

Geniet van je favoriete audio zonder het hele huis wakker te maken door de audio vanuit de AV-versterker naar je Bluetooth-hoofdtelefoon te sturen. De AVC-X4700H staat het zelfs toe om geluid vanaf zowel een Bluetooth-hoofdtelefoon als aangesloten luidsprekers gelijktijdig af te spelen. Als je een slechthorend familielid of vriend hebt, raden wij deze opstelling aan.

 

EENVOUDIGE INSTALLATIE

De meegeleverde verkorte installatiehandleiding voor de AVC-X4700H biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Zodra je de tv via HDMI met de AVC-X4700H verbindt, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op je tv-scherm om je stap voor stap door de installatie heen te helpen. Aan de achterzijde van de AV-versterker bevinden zich ook de gekleurde luidsprekeraansluitingen naast elkaar. Hierdoor is het organiseren en aansluiten van luidsprekerkabels een fluitje van een cent. De AVC-X4700H geeft HDMI-ingangen automatisch een andere naam bij aansluiting of je kunt voor eigen gemak handmatig een andere naam instellen.

 

HEOS BUILT-IN VOOR DRAADLOZE MUZIEKSTREAMING

Geniet draadloos van je favoriete muziek in iedere ruimte van je huis dankzij de ingebouwde HEOS-technologie. Je kunt kiezen of je hetzelfde nummer in alle ruimten wilt afspelen of in elke ruimte een ander nummer wilt afspelen. Deze versterker werkt ook met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri en voorziet hiermee al je home entertainment van hoogwaardige spraakbesturing en fantastisch geluid. Sluit je Denon Home luidsprekers aan en ervaar muziek door heel je huis.

HEOS ondersteunt, Deezer, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, de gratis en premium versie van Spotify en meer.

(Deze muziekdiensten zijn niet in elke regio beschikbaar.)

 

Klaar voor installatie op maat

De Denon AVC-X4700H biedt de mogelijkheid voor externe bediening en IP-besturing en kan zo eenvoudig worden afgestemd op externe domoticasystemen. Dit type beschikt over IP-bediening voor integratie met de belangrijkste bedieningsapparaten van derden en is bovendien voorzien van Control4 SDDP-certificering (Simple Device Protection Protocol) voor vlotte en eenvoudige integratie met Control4-domoticasystemen. Om ervoor te zorgen dat de afstandsbediening feilloos werkt in combinatie met andere componenten in je thuisbioscoopsysteem bevindt zich in het achterpaneel van de AV-receiver een IR (infrarood)-aansluiting voor de afstandsbediening. Bovendien kunnen problemen nu op afstand worden opgelost.

 

Geweldige geluidskwaliteit dankzij 110 jaar aan innovatie

Als de eerste Japanse fabrikant van audio-elektronica met een lange geschiedenis van primeurs is Denon het toonaangevende audiobedrijf van Japan. Denon, opgericht in 1910, maakt belangrijke momenten mogelijk door voortdurend te streven naar kwaliteit, innovatie en audioprestaties. Wij innoveren voor een betere ervaring.

Denon AVC-X4700 aansluitingen

 

Beknopte specificaties

Type product 9.2-kanaals 8K AV-versterker met 3D-audio, HEOS Built-in en spraakbesturing
Specificaties Zie voor alle specificaties het bijgevoegde product-sheet
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours