Demand D11

Definitive Technology Demand D11 zwart

Impressie

€ 599,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Demand D11

Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D11 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking. Met technologische verbeteringen in zowel onze tweeter met aluminium dome als de middentonen/woofersecties levert elke luidspreker ongeëvenaard een rakende, meer verfijnde reproductie van hoge frequenties en driedimensionaal beeld voor de meest technisch-geavanceerde, topklasse-luisterervaring met een boekenplankmodel. 

 

Passieve basradiator

Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker produceert superieur uitgebreide lage tonen. Plus, de toevoeging van een grotere spin vermindert schudden en verhoogt de lineariteit voor diepe, strakke, zuivere basrespons.


TWEETER MET DOME VAN GEGALVANISEERD ALUMINIUM

Onze tweeters van gegalvaniseerd aluminium brengen met ingebouwde precisie nuance en detail in de hoge frequenties voor een kristalheldere luisterervaring.

 

Glanzend pianozwart geschilderde kast

Elke kast is zo zorgvuldig met de hand gemaakt dat hij zonder meer in jouw leefstijl past - nauwgezet geschuurd, geverfd met vijf lagen uitstekende zwarte glansverf, dan gepolijst voor een afwerking die bijna spiegelglad is (niveau 6) voor een compromisloze aanblik in jouw huis.

 

Akoestisch transparant magnetisch rooster

De meegeleverde zwarte, akoestisch transparante, magnetische luidsprekerroosters zorgen voor een natuurlijk, ongekleurd geluid wanneer je deze op de luidspreker plaatst en zijn gemakkelijk verwijderen als je zonder afdekking wilt genieten.

 

D11

 

Beknopte specificaties

Type product Boekenplank Luidspreker
Belangrijke kenmerken 1"-tweeter met aluminium dome, 20/20 Wave Alignment Lense™ en zijwaarts gedraaid geassembleerde tweeter
BDSS™ (Balanced Double Surround System)-midrange/woofer
Linear Response Waveguide™
Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker produceert superieur uitgebreide lage tonen
Afmetingen (B x H x D) cm 18,42 x 33,02 x 31,75
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours