De nieuwe Beoconnect Core

Onlangs hebben wij de Bang & Olufsen Beoconnect Core aan ons assortiment toegevoegd. Dit is de vernieuwde versie van de succesvolle Bang & Olufsen Beosound Core. De Beoconnect Core is een klein apparaat met een elegant en vernieuwend uiterlijk. In dit artikel wordt ingegaan op de aansluiting en de functionaliteiten van dit product. 

 

Aansluiting
De Beoconnect Core is eenvoudig aan te sluiten. Eerst zal de Beoconnect Core moeten worden aangesloten op de stroom. Dit kan met de meegeleverde stroomkabel. Daarna is het zaak dat de Beoconnect Core verbinding maakt met het (thuis)netwerk. Deze verbinding kan gemaakt worden door een ethernetkabel aan te sluiten op de ethernetingang van de Beoconnect Core of door in de B&O app de draadloze verbinding in te stellen via wifi. Vervolgens kan u in de B&O app de laatste stappen doorlopen om de installatie te voltooien. Tot slot moet u de Bang & Olufsen producten die u draadloos wil maken, aansluiten op de Beoconnect Core. Dit kan via de HDMI eARC, COMM, Powerlink en Line In ingangen. Hierna is uw installatie geupgrade en kan u streamen via de Beoconnect Core. Uiteraard kan Poulissen altijd ondersteuning bieden bij de installatie van de Beoconnect Core.


Core

Funtionaliteiten
Zoals reeds benoemd, kan de Beoconnect Core via bovenstaande ingangen verbinding maken met zowel de huidige als oudere Bang & Olufsen producten. Daar stopt het evenwel niet. De Beoconnect Core kan namelijk ook verbinding maken met tv's of projectoren van derden (andere merken) via HDMI ARC, zodat het geluid van deze producten wordt versterkt met de iconische en onderscheidende geluidskwaliteit van B&O.  Benoemenswaardig is dat de BeoConnect Core ook op de Beogram kan worden aangesloten, zodat deze compitabel is voor streaming. Verder kan de app van B&O worden gebruikt als afstandsbediening voor de BeoConnect Core. Tot slot mag niet buiten beschouwing blijven dat de Beoconnect Core ondersteuning biedt aan een breed scala aan muziekdiensten, van TIDAL tot Spotify. Muziek kan ook gestreamd worden via onder meer een NAS, Bluetooth of Airplay 2.

 

Lees hier meer over de Beoconnect Core. Voor verdere vragen kan u contact opnemen met een van onze medewerkers.