De gloednieuwe Beosound A5 bij Poulissen

 

B&O heeft onlangs de De Beosound A5 gelanceerd. Dit is een krachtige draadloze Bluetooth en WiFi multiroom luidspreker.

De gloednieuwe Beosound A5 staat bij Poulissen in de showroom. 

 

De Beosound A5 is een krachtige draadloze Bluetooth en WiFi luidspreker. De Beosound A5 heeft een duurzame batterij, waardoor u bij een enkele keer opladen de A5 langdurig kunt gebruiken. Daarnaast kan kunnen apparaten die draadloos opladen ondersteunen, worden opgeladen door deze neer te leggen op de bovenkant van de A5. 

--

 

Levert bas. Leest de ruimte.

De Beosound A5 heeft een 'two-way setup' met vier drivers. De Beosound A5 bevat de krachtigste subwoofer van alle draagbare luidsprekers. Dit zorgt ervoor dat u de Beosound A5 niet alleen hoort, maar ook voelt.

B&O heeft al hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audio opgenomen in de Beosound A5. Een voorbeeld hiervan is Roomsense. Roomsense past op basis van uw ruimte de geluidsweergave van de Beosound A5 aan naar een zo natuurgetrouw mogelijk geluid bij u in de kamer. 

Beosound A5

Stream gemakkelijk.

De Beosound A5 kan worden aangestuurd via WiFi met Airplay 2 of Chromecast. Hebt u meerdere B&O luidsprekers? Gebruik Beolink Multiroom om muziek synchroon af te spelen op zowel de Beosound A5 als andere luidsprekers. 

Heeftt u geen verbinding met WiFi, dan kan u via Bluetooth verbinding maken met de Beosound A5. 

Beosound A5

Gemakkelijke controle

Comfort staat voorop bij B&O. De Beosound A5 is gemakkelijk te bedienen: pauzeer, verander het volume, sla nummers over en ga naar je favoriete radiostations of afspeellijsten met behulp van de knoppen voor favorieten.

--

Vooruitstrevend.

De Beosound A5 is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan - hij is gebouwd om te evolueren. Een modulair ontwerp betekent dat onderdelen kunnen worden vervangen, in plaats van dat u de hele luidspreker moet vervangen. Software-updates zorgen voor nieuwe functies, waardoor uw luisterervaring steeds beter wordt.

Beosound A5

Draagbaarheid.

Dankzij Bluetooth en een batterijduur tot 12 uur blijft muziek lang aan het spelen. Een ingebouwde draadloze Qi-oplader houdt uw apparaten tegelijkertijd opgeladen.  Met een prachtig handvat van Deens eikenhout is hij gemakkelijk op te pakken en te spelen. De Beosound A5 is verpakt in een IP65-constructie waardoor hij stofdicht, waterbestendig en duurzaam is.

Beosound A5