Spektor 1

Dali Spektor 1 zwart

Impressie

€ 125,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Spektor 1

Zomer luidsprekeractie bij Poulissen. U krijgt nu tijdelijk 8 meter AudioQuest G2 luidsprekerkabel gratis bijgeleverd.

Voeg bij uw bestelling de benodigde lengte AudioQuest G2 luidsprekerkabel toe aan het winkelmandje en de eerste 8 meter worden gratis erbij geleverd.

Deze actie/korting wordt verrekend tijdens het bestelproces.


DALI SPEKTOR – echt hifi-geluid voor een budgetprijs

 • Supercompact formaat
 • Goed geluid voor een betaalbare prijs
 • Schitterende allround oplossing voor muziek en home-cinema
 • Inclusief muurbeugel
 • Werkt prima met budgetinstallaties

De SPEKTOR 1 is een betaalbare, supercompacte luidspreker met een serieuze constructie en echt hifi-geluid voor films en muziek. Sluit hem aan op je mini-installatie voor alle muziek, of combineer hem met een SPEKTOR VOKAL voor een home-cinema met echt hifi-geluid, zonder dat het meer kost dan strikt noodzakelijk is.

De SPEKTOR 1 neemt bijna geen ruimte in beslag, dus je kunt hem gemakkelijk in een kast of op een plank zetten. Of je hangt hem aan de muur met de bijgeleverde muurbeugel. Je kunt ook kiezen voor een vrijstaande oplossing, bijvoorbeeld met de CONNECT Stand E-600 van DALI, waarmee je ook nog eens heel netjes alle kabels kunt wegwerken. Maar hij past natuurlijk ook op de kwaliteitsstandaards van andere fabrikanten.

Het compacte formaat heeft natuurlijk gevolgen voor de basweergave, maar als je de SPEKTOR aanvult met een subwoofer – bijvoorbeeld de SUB E-9F van DALI – krijgen al je films en muziek een massieve basweergave.

Net als de andere luidsprekers uit de SPEKTOR-serie is de SPEKTOR 1 een echt Kwaliteitsproduct dat heel goed klinkt, ook op budgetsystemen.

SPEKTOR is de meest betaalbare luidsprekerserie van ons productgamma. Deze luidsprekers zijn het perfecte begin van echte hifi.

Een groot deel van de technologie in de SPEKTOR-luidsprekers is namelijk afkomstig uit andere modellen van DALI, en zoals altijd hebben we onze jarenlange ervaring met die systemen gebruikt om je nog meer geluid voor je geld te geven – ook in deze budgetserie. Alle modellen hebben een muzikaal en gedetailleerd geluidsbeeld voor een kristalheldere weergave van films en muziek. De SPEKTOR-luidsprekers doen niet moeilijk over welke apparatuur je erop aansluit en werken dus heel goed samen met een wat minder dure installatie.

Ultralichte tweeter met geavanceerde oplossingen

De SPEKTOR-luidsprekers hebben een 1 mm softdometweeter met een ultralichte membraan. Deze membraan is slechts half zo zwaar als de membranen van andere luidsprekers in deze prijsklasse, wat bijdraagt aan het gedetailleerde geluidsbeeld. De elegante en zorgvuldig ontworpen rand rond deze lichtgewicht membraan zorgt voor een uitstekende spreiding van het geluid. Je hoeft dus niet precies midden voor je luidsprekers te gaan zitten om te kunnen genieten van een mooi stereogeluid.

Dynamiek en details op ieder volume

De roodbruine woofer conus met echte houtvezelmembranen zijn kenmerkend voor DALI en worden sinds jaar en dag in al onze modellen toegepast. Een houtvezelmembraan is bijzonder sterk en stijf, en weegt bovendien 30% minder dan de meeste andere membranen. In combinatie met het krachtige magneetsysteem en de bijzonder flexibele ‘low-loss’ conusophanging krijg je een ‘geluidsmotor’ die snel en nauwkeurig reageert, zelfs op de subtielste signalen.

Het ‘low-loss’-principe zorgt voor een gedetailleerd geluidsbeeld en een snelle en nauwkeurige basweergave. Maar het zorgt er ook voor dat de luidspreker goed klinkt op lage volumes, omdat de membraan niet eerst ‘aangeduwd’ hoeft te worden voordat er geluid uit komt. Je kunt er dus op vertrouwen dat rustige achtergrondmuziek perfect klinkt – zonder equaliser, loudness of andere elektronische noodoplossingen.

Beknopte specificaties

Type product Boekenplank Luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 59-26.000 Hz
Scheidingsfrequentie 2.100 Hz
Impedantie 6 ohm
Gevoeligheid 83 dB
Baspoort Aan de achterkant
Afmetingen (B x H x D) 14,0 x 23,7 x 19,5 cm
Gewicht 2,6 kg
Garantie 5 Jaar
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours