Rubikore 6

De snelle en indringende RUBIKORE 6 is ontworpen voor ambitieuze high-end stereo- en thuisbioscoopsystemen in middelgrote tot grote ruimtes, waar het ...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 2.499,00

Omschrijving
Rubikore 6

De snelle en indringende RUBIKORE 6 is ontworpen voor ambitieuze high-end stereo- en thuisbioscoopsystemen in middelgrote tot grote ruimtes, waar het compacte ontwerp met vloerstaander een grote installatieveelzijdigheid biedt.


Uitzonderlijke akoestische prestaties
De snelle en indringende RUBIKORE 6 is ontworpen voor ambitieuze high-end stereo- en thuisbioscoopsystemen in middelgrote tot grote ruimtes waar het compacte vloerstaande ontwerp een grote installatieveelzijdigheid biedt. De RUBIKORE 6 combineert twee 6½ inch Clarity Cone™ woofers van houtvezel met een DALI hybride koepel en vlakke tweeter en creëert daarmee een buitengewoon verliesarm geluid met een brede spreiding.

Evolutie door Kore technologie
Geïnspireerd door de DALI KORE, maakt de RUBIKORE 6 gebruik van Clarity Cone™ Technology SMC drivers, SMC-KORE™ spoelen, hybride tweetermodule met gloednieuwe ferrofluïd-vrije koepeltweeter met laag verlies en Continuous-Flare basreflexpoorten voor maximale prestaties en geluidskwaliteit van topklasse.

Deens meubeldesign
De lange traditie van Deens schrijnwerk en meubelmakerij komt volledig tot uiting in de RUBIKORE 6. Het slanke vloerstaande ontwerp drukt een esthetische schoonheid uit met exquis vakmanschap en afwerking, terwijl de intern geschoorde kast ook het immens stijve en inerte platform biedt dat hoogwaardige elektro-akoestiek vereist.

Handgemaakt door Dali
De RUBIKORE 6 wordt met de hand gemaakt en geassembleerd in Dali's productiefaciliteiten in Denemarken en is een masterclass van in-house vaardigheid, expertise, ontwerp en productie. En met tal van lokale componenten en vaardigheden is de RUBIKORE 6 Deens tot in de kern.

Brede toepasingen
De RUBIKORE 6 voldoet aan de behoeften van hedendaagse hoogwaardige muziek in huis en levert uitzonderlijke high-end stereo- en front-kanaalaudio voor thuisbioscopen. Met een helderheid over een zeer grote bandbreedte en ontspannen mogelijkheden voor hoge volumes is de RUBIKORE 6 perfect geschikt voor grotere luisterruimtes en ambitieuze high-end audiosystemen.

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Afmetingen (HxWxD) 990 x 200 x 380 mm
Gewicht 25 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours