Rubicon 6

Dali Rubicon 6 zwart

Impressie

€ 2.199,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Rubicon 6

De RUBICON 6 is een mooie en relatief compacte vloerluidspreker met geavanceerde technologie en een serieus kwaliteitsgeluid. De RUBICON 6 is geschikt voor alle muziekstijlen, en dankzij het compacte formaat past hij perfect in een modern interieur, zonder dat hij erg opvalt. Wie naar muziek luistert in een kleinere kamer en de grote RUBICON 8 iets te veel van het goede vindt, heeft hiermee een uitstekend alternatief.

Dankzij het nieuwe, unieke Linear Drive-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de RUBICON 6 een geluid dat zo helder, dynamisch en onvervormd is dat het in de buurt komt van de exclusieve high-end EPICON-serie, maar dan een stuk betaalbaarder.

Grootse resultaten, compact formaat De RUBICON 6 is in DALI-terminologie een 2,5 + 1/2-weg ontwerp, waar respectievelijk het laag/midden en lager/hoger treble verdeeld worden over twee eenheden. De twee 6,5 bas-/middenspeakers spelen strak en nauwkeurig, en kunnen zonder probleem een grotere ruimte vullen. Tegelijk biedt de exclusieve dome/ribbon-tweeter een superieur geluidsbeeld, zonder dat het schel of scherp klinkt. Dit zorgt bovendien voor een optimale spreiding, ook als je niet precies midden tussen de luidsprekers in zit.

Beknopte specificaties

Type Product Vloerstaande Luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 38-34.000 Hz
Afmetingen (BxHxD) 200 x 990 x 380 mm
Gewicht 20.2 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours