Rubicon 2

Dali Rubicon 2 zwart

Impressie

€ 999,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Rubicon 2

De RUBICON 2 is het statiefmodel van de RUBICON-serie. Hij heeft een elegante en compacte behuizing met een exclusieve afwerking en levert een prachtig geluid. Het nauwkeurige geluidsbeeld is kenmerkend voor goed gebouwde tweewegluidsprekers. En wie kan leven zonder het massieve vermogen van de grotere modellen, staat een indrukwekkende muziekervaring te wachten.

Waar de grotere modellen luidsprekers uit de serie twee exemplaren van de uitstekende 29 mm softdome tweeter hebben, heeft de RUBICON 2 er slechts één. Dit was nodig om zijn compacte formaat mogelijk te maken. Hij is echter perfect afgesteld, zodat je nog steeds kunt genieten van een breed, ruimtelijk en gedetailleerd stereogeluid.

Wat ook indrukwekkend is: hij heeft dezelfde exclusieve 6,5 bas-/middenspeaker als de vloermodellen. Ondanks het compacte formaat krijg je dus een ongelooflijk diepe en dynamische basweergave die perfect aansluit op de tweeter, zodat alle muzikale details volledig tot hun recht komen. Het verschil met de grotere vloermodellen is voornamelijk de fysieke ervaring en het vermogen om grotere ruimtes te vullen.

Dankzij het nieuwe, unieke Linear Drive-magneetsysteem en de extreme aandacht die DALI aan de kleinste details besteedt heeft de RUBICON 2 een geluid dat zo helder, gedetailleerd en onvervormd is dat het in de buurt komt van de exclusieve high-end EPICON-serie, maar dan een stuk betaalbaarder.

Beknopte specificaties

Type Product Boekenplank Luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 50-26.000 Hz
Afmetingen (BxHxD) 195 x 350 x 335 mm
Gewicht 8 kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours