Phantom E-50

Phantom E-50

Impressie

€ 159,00

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Phantom E-50

Deze compacte plafondluidspreker biedt een ongelooflijk heldere en gedefinieerde geluidservaring, en maakt indruk met het de hoeveelheid bas die hij kan leveren, ondanks zijn afmeting. Zijn formaat maakt hem perfect voor stereoweergave in een kleine ruimte, of als achterluidspreker voor een surround systeem in een grotere ruimte.

De PHANTOM E serie
De DALI PHANTOM E-50 is ontworpen om optimaal te presteren als plafondluidspreker, maar hij kan ook in de muur gemonteerd worden. Alles draait om echt hi-fi geluid, veelzijdigheid en flexibiliteit. De compacte constructie en het eenvoudig te gebruiken ‘kompas’ voor de uitlijning maken het zeer eenvoudig om deze luidspreker te plaatsen voor een optimale geluidsbeleving. Twee onopvallende schakelaars bieden de mogelijkheid om de geluidsweergave aan te passen, en zorgen ervoor dat de luisteraar het beste uit zijn luidsprekers haalt, zelfs in ruimtes die gewoonlijk ‘lastig’ zijn.

De gekantelde woofer en de net uit het midden geplaatste soft dome tweeter vormen een sierlijk geheel en produceren een rijk gedetailleerd en helder geluidsbeeld. De polypropyleen conus is beter bestand tegen vocht dan het traditionele DALI conusmateriaal (houtvezel) waardoor de PHANTOM E-50 flexibeler inzetbaar wordt en ook in overdekte buitenruimtes of badkamers kan worden gebruikt.

De PHANTOM E-50 kan optioneel ook van een vierkant front worden voorzien.

Beknopte specificaties

Type product Inbouwluidspreker
Hoogte 15 cm
Breedte 29,5 cm
Lengte 29 cm
Gewicht 2,115
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours