Opticon 8 MK2

Dali Opticon 8 MK2 Zwart

Impressie

€ 1.799,00

Binnen 1 tot 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Opticon 8 MK2

De royaal bemeten, staande OPTICON 8 MK2 is de krachtpatser van de nieuwe OPTICON MK2 serie en is het enige driewegsysteem in de serie. Hij combineert twee 8" houtvezelmembranen, basdrivers met SMC-magneet met een 61⁄2" houtvezelmembraan middentonendriver met SMC-magneet. De OPTICON 8 MK2 heeft optionele dubbele bedrading om de bas/midden- en hoge frequentiesecties onafhankelijk te kunnen aansluiten. De driverconfiguratie van

de OPTICON 8 MK2 plaatst de middentonen- en hybride tweeter-drivers tussen de twee ver uit elkaar geplaatste basdrivers. Dit wordt in de eerste plaats gedaan om de midden- en hoogfrequente drivers op normale oorhoogte van de luisteraar te plaatsen, en de tweede om te profiteren van de vloeiendere lage frequentierespons die het resultaat is van de uit elkaar geplaatste basdrivers. De OPTICON 8 MK2 driverconfiguratie maakt plaatsing in de kamer makkelijker. Boven de middentonendrivers heeft de OPTICON 8 MK2 een hybride DALI tweeter die de nieuwe, van CALLISTO afgeleide, soft dome-driver van 29 mm combineert met een lintelement van 17 mm x 45 mm.

De behuizing van de OPTICON 8 MK2 bevat afzonderlijke interne secties voor elke driver met niet-parallelle scheidingspanelen, die interne resonantie onderdrukken en ook aanmerkelijk bijdragen aan de stijfheid van de behuizing. Elke laagfrequente sectie is uitgerust met een eigen reflexpoort met dubbele overstraling. Dankzij zijn grootte en het zuivere driewegsysteem biedt de OPTICON 8 MK2 een prestatieniveau dat bij geen enkel ander OPTICON model beschikbaar is. Hij combineert een enorme lage frequentiebandbreedte, volumepotentieel en dynamische nauwkeurigheid met de buitengewone details en helderheid, die voortkomen uit het gebruik van een speciale midrange-driver. De hoge frequenties van de hybride tweeter zijn zeer gedetailleerd en informatief, maar tegelijkertijd vloeiend en heerlijk om naar te luisteren.

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande Luidspreker
Frequentiebereik [Hz] 38 - 30.000
Gevoeligheid (2,83 V / 1 m) [dB] 88,5
Nominale impedantie [ohm] 4
Afmetingen (H × B × D) [mm] 1141 x 241x 450
Gewicht [kg] 34
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours