Fazon Mikro Vokal

DALI Fazon Mikro Vokal zwart

Impressie

€ 179,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Fazon Mikro Vokal

DALI FAZON MIKRO VOKAL

THE FAZON MIKRO is gebaseerd op de gerenommeerde DALI-houtvezelconus en de soft dome tweetermodule. De ultracompacte hoogglans gelakte aluminium kast past perfect in elke woonkamer. De FAZON MIKRO is echte Hi-Fi in een zeer kleine verpakking.

Echt Hi-Fi geluid kan echt komen uit een klein en elegant ontwerp. Met zijn gebogen hoogglans gelakte aluminium kast, gecoate composiet front baffle en strak passend rooster past de ultracompacte FAZON MIKRO perfect in elke woonkamer.

Bij de FAZON MIKRO wordt een multifunctionele beugel geleverd die werkt als een slanke muurbeugel of een schophouder voor de FAZON MIKRO VOKAL.

Deze compacte luidspreker is opgebouwd rond de bekende DALI-houtvezelconusdriver en de zachte koepeltweetermodule. De 4" woofer levert een nauwkeurige, gedetailleerde en dynamische geluidsweergave van muziek of filmgeluid, en het extreem sterke kastontwerp zorgt ervoor dat akoestische en mechanische resonanties vrijwel onwaarneembaar zijn. De 20 mm ultralichte soft dome-tweeter stelt de FAZON MICRO in staat om een rijk gedetailleerd middenbereik te leveren en de hoge frequentie tot ver buiten het hoorbare bereik uit te breiden.

De FAZON MIKRO is het middelpunt van een 5.1 surround-systeem, werkt in een stereo-installatie of fungeert als achterluidspreker bij een van de andere FAZON-modellen en zal u altijd verrassen, of u nu naar muziek luistert of een film bekijkt. De FAZON MIKRO is echte Hi-Fi in een zeer klein pakket.

Specificaties DALI Fazon Mikro VokalDALI Fazon Mikro Vokal

 

Beknopte specificaties

Type product Centerluidspreker
Specificaties Zie tabel in omschrijving
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours