Fazon Mikro

Dali Fazon Mikro zwart

Impressie

€ 179,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Fazon Mikro

Ondanks de compacte afmetingen zit de FAZON MIKRO boordevol serieuze hifi-technologie. Vandaar dat hij zo goed klinkt. De softdome-tweeter heeft een compleet nieuw ontwerp en een ruimtelijke en gedetailleerde weergave, ook op hoog volume. De speaker voor bas- en middentonen is eveneens nieuw en is voorzien van DALI's kenmerkende houtvezelmembraan en de revolutionaire low-loss-technologie die je ook terugvindt in de duurste luidsprekers van DALI.

De gegoten aluminium behuizing is niet alleen mooi om te zien, aluminium is ook veel sterker dan hout of kunststof, waardoor de wanden dunner kunnen zijn en er binnenin meer ruimte overblijft. De ronde vormgeving dempt tegelijkertijd resonanties en vibratie.

Kortom, je krijgt een ultracompacte luidspreker die je muziek helemaal tot zijn recht laat komen – zelfs bij goedkopere installaties. De FAZON MIKRO klinkt gewoon veel groter dan hij is, en als je hem vergelijkt met een goedkope luidspreker van kunststof in dezelfde prijsklasse hoef je echt geen seconde te twijfelen. 

Beknopte specificaties

Type Product Satelliet Luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 95-25.000 Hz
Afmetingen (BxHxD) 11.3 x 19.6 x 9.9 cm
Gewicht 1.5 kg
Ophangsysteem en rubberen voetjes worden meegeleverd
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours