Epicon Vokal

Epicon Vokal zwart

Impressie

€ 4.379,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
Epicon Vokal

High-end centrale luidspreker voor compromisloze home cinema


De EPICON VOKAL is de center luidspreker uit de EPICON-serie: het logische middelpunt van een compromisloze EPICON-home cinema met EPICON 8, EPICON 6 of EPICON 2 als voorkanalen. Het is in principe een ‘liggende' EPICON 6, met een elegant design dat aansluit bij zijn functie.

Dankzij het nieuwe, unieke en gepatenteerde Linear Drive-magneetsysteem van DALI, de hybride dubbele tweeter en de state-of-the-art kwaliteit van zelfs de kleinste details maakt de EPICON VOKAL optimaal gebruik van het fantastische geluid van moderne films, en krijg jij een ongekend heldere weergave van stemmen en filmeffecten, zonder dynamische compressie.

En met zijn exclusieve finish in zwarte pianolak of gepolijst hout past de EPICON VOKAL ook qua uiterlijk in een stijlvol, modern interieur.

100% geoptimaliseerd voor home cinema


De EPICON VOKAL is in DALI-terminologie een 2-wegontwerp, aangevuld met een bandtweeter voor de allerhoogste frequenties. In tegenstelling tot de EPICON 6 hebben de twee 6,5” bas-/middenspeakers hetzelfde frequentiebereik. Bij de VOKAL is de behoefte om een van de speakers te gebruiken voor de allerdiepste bas namelijk niet even groot. Beide speakers werken in hun eigen, aparte kamer en zijn speciaal afgesteld op het aangepaste volume van de kast.

De EPICON VOKAL zorgt voor een perfecte frequentieweergave en loopt perfect synchroon met een geluidsbron die zo dicht mogelijk bij het scherm is geplaatst. Met een uitstekende installatie zul je zelfs merken dat het geluidsbeeld 40-60 boven de centrale luidspreker ontstaat – met andere woorden: midden in het beeld, zoals het hoort!

De EPICON VOKAL is verkrijgbaar in zwarte of witte hoogglans pianolak, hoogglans walnotenhout of in een palissander afwerking (Ruby Macassar).

Dali Epicon overzicht

Beknopte specificaties

Type product Center-luidspreker
Frequentiebereik (-3dB) 49 Hz - 30.000 Hz
Gevoeligheid (2,83V/1m.) 89,5 dB
Nominale Impedantie 6 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen 50 - 300 Watt
Crossover Frequentie 2.750/15.000 Hz
Afmetingen (H x B x D) 247 x 816 x 349 mm
Gewicht 18,4 kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours