Epicon 8

DALI Epicon 8 zwart

Impressie

€ 8.999,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Epicon 8

DALI Epicon 8 Best Product award

De EPICON 8 is niet alleen een verfijning van bestaande technieken. Ook hier maakt een nieuwe technologie zijn debuut: het Linear Magnet Drive systeem (patent aangevraagd). Ontwikkeld en gefabriceerd in Denemarken brengt deze techniek een aanzienlijke reductie in vervorming in het algemeen, en met name de vervorming die inherent is bij conventionele woofersystemen. Dit is weer een belangrijke stap in het nastreven van de perfecte weergave waarbij niets toegevoegd en vooral niets weggelaten wordt, ongeacht geluidsniveau of  muzieksoort.

EISA Award De DALI EPICON 8 heeft de EISA Award voor Beste Product in de categorie "European High-End Audio 2012-2013" gewonnen.

We zijn natuurlijk erg blij met de erkenning voor onze nieuwe referentie luidspreker, de EPICON 8, inclusief het nieuw Linear Drive Magnet System. Een systeem wat 4 niveaus van vervorming elimineerd, wat resulteerd in een veel helderder en meer levensechte luisterervaring.

Het EISA-comité heeft haar keuze gerechtvaardigd met de volgende uitspraken:

"Danish loudspeaker brand DALI is no stranger to the high-end and this latest addition to the EPICON range is appropriately ‘epic’" "Its sound is equally impressive, at once bold and intimate, its broad soundstage peppered with musical detail, filling the largest of rooms with ease."

Dali Epicon overzicht

Beknopte specificaties

Type product Vloerstaande Luidspreker
Frequentiebereik +/- 3dB 35 Hz - 30.000 Hz
Gevoeligheid (2,83V/1m.) 89 dB
Nominale Impedantie 4 Ohm
Aanbevolen versterker vermogen 50 - 500 Watt
Crossover Frequentie 550/3.100/15.000 Hz
Afmetingen (B x H x D) 1262 x 335 x 497 mm
Gewicht 47,5 kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours