Connect Stand E-600

DALI Connect Stand E-600 zwart

Impressie

€ 159,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Connect Stand E-600

DALI Connect Stand E-600

De DALI CONNECT Stand E-600 is speciaal ontwikkeld voor DALI's boekenplankluidsprekers de juiste afstand tot de vloer te garanderen. Dit om een optimale audio-ervaring te bereiken.

De plaatsing van de luidspreker is een van de belangrijkste zaken bij het opzetten van een geluidsinstallatie. Het plaatsen van een statiefluidspreker op de juiste afstand van de vloer is een zeer belangrijk onderdeel van het verkrijgen van een optimale audio-ervaring.

De DALI CONNECT Stand E-600 is ontwikkeld om precies dat te bereiken en biedt een zeer elegante ondersteuningsoplossing voor de DALI ZENSOR, DALI LEKTOR, DALI IKON MK2 serie en is gemaakt om perfect te passen in combinatie met de DALI MENTOR MENUET.

De DALI CONNECT Stand E-600 staat op een delicaat gesneden maar zeer robuuste zijdematte gelakte glasplaat en meet 602 mm. De hoogglans gelakte aluminium buis is voorzien van kabelgeleiders en de zwart gelakte ijzeren bovenplaat is voorzien van kleefvlakken om de luidspreker stevig vast te houden aan de standaard.

Deze stands zijn ook te gebruiken in combinatie met luidsprekers van andere merken.

Beknopte specificaties

Type product Luidsprekerstand
Dimensions With Base (HxWxD) [mm] 602 x 260 x 320 (with spikes)
Weight [kg] 3,2
verpakking Wordt geleverd per 2 stuks
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours