Openingstijden

Bij Poulissen staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en andere autoriteiten. Om onze klanten van dienst te kunnen blijven, blijft onze winkel open. Ook blijft online bestellen mogelijk en de bezorgdienst bezorgt uw pakket zoals gebruikelijk netjes thuis. Wel nemen we nadrukkelijk extra maatregelen om de verspreiding van het virus te remmen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Aangepast open, telefonisch en via e-mail volledig bereikbaar

U kunt voor advies over uw aankoop terecht in onze showroom op afspraak. Om persoonlijk contact te beperken willen wij u verzoeken om met maximaal twee personen naar de afspraak te komen en minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij verkoudheid, hoesten en griepklachten of als iemand bij u thuis koorts heeft, dient de afspraak geannuleerd te worden.

Openingstijden (op afspraak)

Dinsdag t/m vrijdag:    10.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag:                        10.00 t/m 17.00 uur

Deze openingstijden kunnen afhankelijk van de situatie veranderen, kijk op onze website voor de actuele informatie.

 

Monteursbezoeken

Wij proberen ervoor te zorgen dat u de primaire functies van onze diensten kunt blijven gebruiken bij uitval van producten die voor u belangrijk zijn. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs mits er geen sprake is van ziekteverschijnselen in uw huis.

 

Webshop www.poulissen.nl

De vragen en bestellingen via Poulissen.nl worden zoals u van ons gewend bent afgehandeld. Gezien de omstandigheden kunnen wij helaas op dit moment niet altijd de verwachte levertijd op het product garanderen. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.

Coronamaatregelen