Openingstijden

Winkel bezoeken

U kunt weer zonder een afspraak te maken een bezoek brengen aan onze showroom.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken. De afgelopen weken vonden veel bezoekers het erg prettig dat er een afspraak werd ingepland voor een vrijblijvend advies. Daarom willen wij u ook deze mogelijkheid verder blijven aanbieden zodat wij een luisterstudio en adviseur voor u kunnen reserveren. 

Een bezoek aan onze showroom kunt u eenvoudig inplannen via 0475 335716 of door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl

Bij een bezoek aan onze showroom vragen wij u vriendelijk de voorgeschreven richtlijnen inzake Covid-19 in acht te nemen:

  • Tijdens het bezoek dient iedereen minimaal 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen.
  • Maximaal 2 personen per bezoek.
  • Betalingen dienen zoveel mogelijk contactloos te verlopen.
  • Bij verkoudheid, hoesten en griepklachten, als iemand bij u thuis koorts heeft of als u in quarantaine verblijft, dient de afspraak geannuleerd te worden.

 

WINKEL OPEN, TELEFONISCH EN VIA E-MAIL VOLLEDIG BEREIKBAAR

U kunt voor advies over uw aankoop terecht in onze showroom. Om persoonlijk contact te beperken willen wij u verzoeken om met maximaal twee personen naar ons toe te komen en minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij geven het dringende advies om een mondmasker te dragen tijdens uw bezoek aan onze showroom. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren of ervoor kiezen om handschoenen te dragen tijdens uw bezoek. Desgewenst kunnen wij ook een afspraak inplannen. Bij verkoudheid, hoesten en griepklachten of als iemand bij u thuis koorts heeft, dient u niet te komen.

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, vrijdag:         9.30 t/m 18.00 uur (telefonisch vanaf 10.00)
Donderdag:                                   9.30 t/m 20.00 uur (telefonisch vanaf 10.00)
Zaterdag:                                       9.30 t/m 17.00 uur (telefonisch vanaf 10.00)


Deze openingstijden kunnen afhankelijk van de situatie veranderen, kijk op onze website voor de actuele informatie.

 

Monteursbezoeken

Wij proberen ervoor te zorgen dat u de primaire functies van onze diensten kunt blijven gebruiken bij uitval van producten die voor u belangrijk zijn. Kan de hulp wellicht telefonisch worden geboden? Zo niet, dan komt er alsnog een monteur langs mits er geen sprake is van ziekteverschijnselen in uw huis.

 

Webshop www.poulissen.nl

De vragen en bestellingen via Poulissen.nl worden zoals u van ons gewend bent afgehandeld. Gezien de omstandigheden kunnen wij helaas op dit moment niet altijd de verwachte levertijd op het product garanderen. Wij proberen u hier zo goed mogelijk over te informeren.