Minx X301

Ultracompacte luidsprekers De Minx serie herdefinieert wat er mogelijk is met luidsprekers van dit formaat. Elke eenheid is discreet in zowel formaat...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 549,00

Omschrijving
Minx X301

Ultracompacte luidsprekers
De Minx serie herdefinieert wat er mogelijk is met luidsprekers van dit formaat. Elke eenheid is discreet in zowel formaat als ontwerp, maar toch produceren ze allemaal een enorm geluid dat normaal alleen wordt geassocieerd met veel grotere, traditionele boxluidsprekers.
De Minx-reeks bestaat uit 4 verschillende modellen: twee satellietluidsprekers, Min 12 en Min 22, en twee subwoofers, X201 en X301. Elk van de producten werkt harmonieus samen, zodat u een combinatie kunt kiezen die past bij uw ruimte, of het nu 2.1 of 5.1 is, en die perfect bij elkaar zal klinken.

Cambridge Audio

300 watt vermogen
De X301 is de krachtigste subwoofer in de Minx-serie en heeft een vermogen van 300 watt, wat betekent dat hij luid genoeg is om indrukwekkende bastonen toe te voegen aan elk systeem.

Dubbele acht-inch drivers
Meer is zeker beter als het op bas aankomt! De Minx X301 heeft een dubbele driver van acht inch voor een ongelooflijk volle, rijke bas.

Houd de controle
Minx X301 is voorzien van intuïtieve regelaars voor volume en cross-frequentie, waardoor het plaatsen in de ruimte en het afstemmen van het geluid op uw systeem een fluitje van een cent is.

Cambridge Audio

Schakelt als magie in
De 'auto-on'-modus van de Minx X301 schakelt het apparaat automatisch in wanneer het een inkomend signaal detecteert. Dit betekent dat u het apparaat niet aan hoeft te laten staan, waardoor uw elektriciteitsrekening lager uitvalt.

Innovatieve drivers
De Minx X301 maakt naast de primaire driver gebruik van een aanvullende basradiator (ABR). Dit betekent dat de subwoofer geen gesloten box of enorme kast nodig heeft om een geweldige bas te produceren. In plaats daarvan produceert de X301 een rijk, diep geluid ondanks zijn minuscule afmetingen en doet dit uiterst efficiënt.

Intelligent vermogen
De Minx X301 is uitgerust met een geavanceerde digitale signaalprocessor (DSP) die de equalisatie en het dynamisch bereik in real time regelt. Dit resulteert in een strakkere bas en minder vervorming bij hoge volumes.

Afwerking
Het ingetogen ontwerp zorgt ervoor dat de Minx X301 altijd op zijn plaats is, ongeacht de keuze van uw interieur. Afgewerkt in hoogglans zwart of wit zijn deze kleine subwoofers prachtig subtiel en onopvallend.

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Subwoofer
VERMOGEN 300W
FREQUENTIERESPONS 31Hz (-6dB) - 200Hz
CROSSOVER Actief - variabel 50Hz-200Hz
DRIVERS 1 x 8 "subwoofer 1 x 8" passieve radiator
AFMETINGEN (HXBXD) 311 x 266 x 278 mm
GEWICHT 7,5 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours