Minx X201

Cambridge Audio Minx X201 zwart

Impressie

€ 449,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Minx X201

Ultracompacte luidsprekers De Minx serie herdefinieert wat er mogelijk is met luidsprekers van dit formaat. Elke eenheid is discreet in zowel formaat als ontwerp, maar toch produceren ze allemaal een enorm geluid dat normaal alleen wordt geassocieerd met veel grotere, traditionele boxluidsprekers. De Minx-reeks bestaat uit 4 verschillende modellen: twee satellietluidsprekers, Min 12 en Min 22, en twee subwoofers, X201 en X301. Elk van de producten werkt harmonieus samen, zodat u een combinatie kunt kiezen die past bij uw ruimte, of het nu 2.1 of 5.1 is, en die perfect bij elkaar zal klinken.

Cambridge Audio

Houd de controle De Minx X201 beschikt over intuïtieve regelaars voor volume en cross-frequentie, waardoor het plaatsen in de ruimte en het afstemmen van het geluid op uw systeem een fluitje van een cent is.

Schakelt als magie in De 'auto-on'-modus van de Minx X201 schakelt het toestel automatisch in wanneer het een inkomend signaal detecteert. Dit betekent dat u het apparaat niet aan hoeft te laten staan, zodat uw elektriciteitsrekening laag blijft.

Innovatieve drivers De Minx X201 maakt gebruik van een aanvullende basradiator (ABR) als aanvulling op de primaire driver. Dit betekent dat de subwoofer geen gesloten box of enorme kast nodig heeft om een geweldige bas te produceren. In plaats daarvan produceert de X201 een rijk, diep geluid ondanks zijn minuscule afmetingen en doet hij dat uiterst efficiënt.

Cambridge Audio

Intelligent vermogen De Minx X201 is uitgerust met een geavanceerde digitale signaalprocessor (DSP) voor een realtime regeling van de equalizer en het dynamisch bereik. Dit resulteert in een strakkere bas en minder vervorming bij hoge volumes.

200 watt vermogen Minx X201 is een actieve subwoofer met 200 watt vermogen. Genoeg om een rijke, diepe bas toe te voegen aan elke opstelling.

Afwerking Het ingetogen ontwerp zorgt ervoor dat de Minx X201 altijd op zijn plaats is, ongeacht de keuze van uw interieur. Deze kleine subwoofers zijn afgewerkt in hoogglanzend zwart of wit en zijn prachtig subtiel en onopvallend.

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Subwoofer
VERMOGEN 200W
FREQUENTIERESPONS 36Hz (-6dB) - 200Hz
CROSSOVER Actief - variabel 50Hz-200Hz
DRIVERS 1 x 6,5 "subwoofer 2 x 6,5" passieve radiator
AFMETINGEN (HXBXD) 219 x 210 x 222 mm
GEWICHT 5,0 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours