Minx Min 12

Ultracompacte luidsprekers De Minx serie herdefinieert wat er mogelijk is met luidsprekers van dit formaat. Elke eenheid is discreet in zowel formaat...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 99,00

Omschrijving
Minx Min 12

Ultracompacte luidsprekers
De Minx serie herdefinieert wat er mogelijk is met luidsprekers van dit formaat. Elke eenheid is discreet in zowel formaat als ontwerp, maar toch produceren ze allemaal een enorm geluid dat normaal alleen wordt geassocieerd met veel grotere, traditionele boxluidsprekers.
De Minx-reeks bestaat uit 4 verschillende modellen: twee satellietluidsprekers, Min 12 en Min 22, en twee subwoofers, X201 en X301. Elk van de producten werkt harmonieus samen, zodat u een combinatie kunt kiezen die past bij uw ruimte, of het nu 2.1 of 5.1 is, en die perfect bij elkaar zal klinken.

Cambridge Audio

Enorm geluid
Minx Min 12 zijn klein. Echt klein. Maar zelfs met hun kleine gestalte, doen ze niets af aan de geluidskwaliteit. Dat betekent dat je zelfs in de kleinste ruimtes kunt genieten van krachtige luidsprekers van hifi-kwaliteit.

Balanced Mode Radiators
De Minx MIN 12 maakt gebruik van een Balanced Mode Radiator driver. Vergeleken met conventionele drivers geven BMR's een haarfijne precisie en bieden ze buitengewone details bij lage en hoge volumes. Deze 4e generatie drivers leveren een verbeterd laag-middengebied voor een betere integratie met een subwoofer en bewegen met meer uniformiteit, voor een nauwkeurig geluid over alle frequenties.

Cambridge Audio

Thuis op elke plek
In tegenstelling tot de traditionele piston drivers die je in de meeste luidsprekers vindt, verspreiden de BMR's het geluid op een bredere manier. Hierdoor heb je veel meer vrijheid over waar je de Minx MIN 12 neerzet, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit.

Altijd in de 'sweet spot'
Zelfs bij zorgvuldige plaatsing hebben sommige luidsprekers een zeer smalle 'sweet spot' waar u het volledige stereobeeld op zijn mooist kunt horen. Dit is niet het geval bij de Minx MIN 12. Dankzij de brede geluidsspreiding van de BMR's hoor je het volledige beeld, waar je ook zit.

Bevestiging
Minx MIN 12 werkt met een brede selectie montage-units ontworpen door Cambridge Audio. Plaats de Minx MIN 12 op een ereplaats op vloersteunen; tafelsteunen zijn perfect om muziek op te waarderen aan uw bureau; muurbeugels zijn een ideale oplossing om met de Minx een 5:1 systeem te creëren.

Afwerking
Het ingetogen design zorgt ervoor dat de Minx MIN 12 altijd op zijn plaats is, ongeacht je interieurkeuze. Afgewerkt in hoogglans zwart of wit, zijn deze kleine luidsprekers prachtig subtiel en onopvallend.

Cambridge Audio

 

Beknopte specificaties

Type Product Luidsprekers
FREQUENTIERESPONS 150Hz-20kHz
IMPEDANTIE 8 Ohm
AANBEVOLEN VERSTERKERVERMOGEN 25 - 200W
AFMETINGEN (HXBXD) 78 x 78 x 85 mm (3,1 x 3,1 x 3,3 inch)
GEWICHT 0,43 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours