Evo 150

Evolutie betekent transformatie. Evolutie betekent verbetering. Evolutie betekent vooruitgang. Bij Cambridge Audio betekent het hifi-ready voor nu, i...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 2.399,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Evo 150

Evolutie betekent transformatie. Evolutie betekent verbetering. Evolutie betekent vooruitgang.
Bij Cambridge Audio betekent het hifi-ready voor nu, in staat om in uw levensstijl te passen en gemaakt om er net zo goed uit te zien als het klinkt. Het betekent meer dan 50 jaar audio-expertise samenbrengen in één revolutionair product.

Het betekent Evo.
We hebben Evo ontwikkeld zodat u kunt genieten van het beste van twee werelden.
U kunt genieten van ons ongelooflijke, volwaardige HiFi-geluid, met al zijn precisie, omvang en emotionele expressie. Maar u kunt ook genieten van deze buitengewone geluidskwaliteit van een compact, handig, goed uitziend alles-in-één systeem.
Evo is een enorme stap voorwaarts.

Minimaal, tijdloos ontwerp
Toen Ged Martin in onze studio in Londen ging zitten om Evo te ontwerpen, was hij vastbesloten om een productontwerp te schetsen dat vele jaren mee zal gaan. Ged weet dat eenvoud het elegantste aspect van industrieel ontwerp is, en Evo is het bewijs van zijn meesterschap in vorm en lijn.
Hij ontwierp een product dat er klassiek tijdloos uitziet.

Cambridge AudioKeuze uit zijpanelen inbegrepen
Ons verhaal begon met de iconische P40-versterker. Ged gebruikte de houten afwerking van de P40 als inspiratiebron en verwerkte prachtige, tastbare walnoten zijpanelen in zijn elegante ontwerp.
Evo's gebruik van hoogwaardige materialen omvat een keuze aan zijpanelen, ontworpen om de tijdloze eenvoud van Evo's ontwerp te accentueren en bij uw levensstijl te passen.

Erfgoed en de evolutie van hifi
Wij ontwerpen en bouwen al meer dan 50 jaar uitmuntende audioapparatuur. In die tijd is de trend in HiFi net zo zeker veranderd als de trend in muziek - maar wij hebben altijd voorop gelopen.
Daarom denken we dat de Evo niet alleen de best klinkende alles-in-één speler is die je kunt kopen, maar dat het ontwerp ervan ook naar de toekomst kijkt en tegelijkertijd onze rijke erfenis erkent.

Cambridge AudioHifi-geluid van hoge kwaliteit
Zowel de Evo 150 als de Evo 75 maakt gebruik van de revolutionaire Hypex NCore klasse D-versterking - 150 watt per kanaal in de Evo 150, en 75 watt per kanaal in de Evo 75.
Tot Hypex NCore het spel veranderde, ging klasse D-versterking alleen over compactheid en elektrische efficiëntie - maar Hypex NCore biedt ook duidelijke superioriteit op het gebied van helderheid, resolutie en ronduit muzikaliteit.
Het is een groot deel van wat Evo zo'n plezierige en overtuigende luisterervaring maakt.

Uit Londen
Zelfs de beste componenten leveren uit zichzelf geen ongelooflijk geluid. Ons engineeringteam heeft honderden uren doorgebracht in ons Londense laboratorium, waar ze elk detail van de manier waarop Evo muziek maakt onder de loep hebben genomen, totdat ze helemaal tevreden waren.
Want als onze technici niet tevreden zijn, denken ze dat u dat ook niet zult zijn.

Cambridge AudioStreamMagic ingebouwd
Het gemak van muziek streamen is duidelijk - maar als het niet geweldig klinkt, wat is dan het nut?
Onze in-house ingenieurs hebben StreamMagic ontworpen om het best klinkende streaming platform te zijn - en na 10 jaar ontwikkeling is dat precies wat we denken dat het is.
StreamMagic is voortdurend in ontwikkeling om nieuwe formaten en diensten te accepteren, wat betekent dat het altijd de perfecte manier moet zijn om digitale muziek te streamen.

Hoogst beschikbare kwaliteit voor elke service
Het maakt niet uit hoe u uw digitale audiobestanden benadert - de nieuwste generatie van het bekroonde StreamMagic platform laat ze beter klinken dan ooit.
Elk huidig formaat, van Roon tot MQA-gebaseerde TIDAL Masters, Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Chromecast en Qobuz, wordt voorzien.
En StreamMagic is klaar om zich aan te passen aan wat de toekomst ook zal brengen.

Cambridge AudioMaak uw Evo-systeem compleet
Als je Evo S-luidsprekers toevoegt aan Evo, wordt het een Evo alles-in-één systeem. Echt plug-and-play gemak, met absoluut geen compromis aan de geluidskwaliteit die we al die jaren hebben geperfectioneerd. 

De hifi van morgen, nu
Evo is alles wat u altijd leuk hebt gevonden aan HiFi, maar dan aangepast aan uw behoeften. Elegant design, uitgebreide functionaliteit, complete eenvoud en uitzonderlijke prestaties. Alles uit één enkele doos.

Al het gemak, geen compromissen.

Cambridge Audio

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde versterker
VERMOGEN 150W , 8 Ohm
VERSTERKING Klasse D Hypex Ncore®
DAC ESS Sabre ES9018K2M
FREQUENTIERESPONS 20Hz - 20kHz + 0 / -3dB
ANALOGE AUDIO-INGANGEN 1 x RCA, 1 x gebalanceerde XLR, 1 x Moving Magnet Phonostage
DIGITALE AUDIO-INGANGEN 2 x TOSLINK optisch, 1 x S / PDIF coaxiaal, 1 x TV ARC
USB-AUDIO-INGANG USB Type B conform USB Audio Class 1 of USB Audio Class 2 (door gebruiker te selecteren)
BLUETOOTH 4.2 A2DP / AVRCP die SBC-, aptX- en aptX HD-codecs ondersteunt
COMPATIBILITEIT TOSLINK optisch: 16/24-bits 32-96 kHz alleen PCM S / PDIF coaxiaal: 16/24-bits 32-192 kHz PCM alleen USB-audioklasse 1: tot 24-bits 96 kHz (asynchroon) USB-audioklasse 2: tot 32-bits 384 kHz ( asynchroon) en tot DSD 256 Bluetooth: 4.2 A2DP / AVRCP ondersteunt tot aptX HD (24bit 48kHz) UPnP, lokale USB-media, Airplay 2, ingebouwde Chromecast, internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Roon Ready.
AUDIOFORMATEN ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC +, OGG Vorbis
UITGANGEN Luidsprekers A + B, 3,5 mm koptelefoon, Voorversterkeruitgang, Subwooferuitgang, Bluetooth: 4.2 A2DP / AVRCP ondersteunt tot aptX HD
ETHERNET IEEE 802.3, 10 Base-T of 100 Base-T
WIFI Dual Band 2,4 / 5 GHz
MAX. STROOMVERBRUIK 700w
STROOMVERBRUIK IN STAND-BYMODUS <0,5w
AFMETINGEN (HXBXD) 305 x 305 x 90 mm
GEWICHT 5,3 kg
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours